Stretch spijkerbroeken

stretch spijkerbroeken

Stretch spijkerbroeken waar mannen nog moeten wennen aan de stretch broek zijn de vrouwen al jaren gewend aan het bekende stretch fenomeen

Draag jij een stretch jeans ook met heel veel plezier. En wordt jij ook zo blij van dat fijne gevoel bij het dragen van stretch spijkerbroeken. De keuze voor dames stretch denim is dan ook heel erg groot van slim fit jeans tot regular fit jeans. Van hoge jeansmodellen tot lage spijkerbroek modellen. Je zal als dame altijd wel een passende stretch broek vinden. Maar voor de mannen is de stretch broek nu ook eindelijk een echt fashion item aan het worden. Waar je voorheen alleen maar stretch spijkerbroeken vond in een enkele wassing. Vind je nu bijna in allerlei soorten en maten stretch broeken voor mannen. En vraag het maar eens aan de vrouwen wanneer je eenmaal een stretch jeans gewend bent dan wil je niet meer anders dragen.

Stretch spijkerbroeken staat niet alleen veel mooier maar het draagt ook nog eens veel fijner

Het dragen van een stretch jeans is een hele fijne ervaring wanneer je nog nooit een denim hebt gedragen met elastine. Dan is het handig om de broek goed strak te kopen want stretch spijkerbroeken lopen uit door het dragen. Houdt altijd rekening dat een stretch broek een maatje uitloopt door het dragen. In de regel mag een stretch spijkerbroek in het begin strak zitten. Maar hij mag niet knellen dan is de maat van de jeans perfect. Na het wassen van de stretch spijkerbroeken is het verstandig om deze spijkerbroek aan de waslijn te laten drogen. Gooi een stretch broek nooit in de wasdroger. Dit gaat ten koste van de levensduur van de  stretch jeans. De elastine (stretch) die in de spijkerbroek zit. Gaat stuk door de extreme warmte die vrijkomt bij het drogen van een broek in de droger.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.