Enig resultaat

Ballyclare Hi Vis Werkbroek

De Ballyclare Hi Vis werkbroek zijn een cruciaal onderdeel van de Ballyclare Capture collectie. Deze Hi Vis Werkbroek bied uitstekende bescherming en zichtbaarheid, ideaal voor diverse werkomgevingen. Deze Hi vis werkbroek is daarom ook de perfecte keuze als deze bij je eigen werkomgeving past.


Ballyclare Florian Hi Vis Werkbroek

De Ballyclare Hi Vis werkbroek, ook wel bekend als de 'Florian', maakt deel uit van de Capture-collectie van Ballyclare werkkleding. Deze werkbroek is ontworpen om een professionele en stijlvolle uitstraling te bieden, ongeacht de rol van de drager.

Goedkeuringsnormen

Deze Hi Vis Werkbroek voldoet aan verschillende Europese normen, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan taken. Hier zijn enkele van de normen waaraan de Hi Vis werkbroek Florian aan voldoet:

  • EN ISO 20471 Klasse 2 (Klasse 3 combinatie)
  • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1
  • EN1149-5, IEC 61482-2 Klasse 1
  • EN ISO 11611 A1 + A2 Klasse 1, EN 13034 + A1 Type PB (6)

Materiaal en Bouw

De werkbroek is gemaakt van een mengsel van 64% katoen FR, 35% polyester en 1% Static Control™ stof. Deze Hi Vis Werkbroek heeft drievoudig gestikte naden voor extra sterkte en duurzaamheid. De Florian is ook voorzien van Loxy® vlamvertragende reflecterende tape om de zichtbaarheid te verhogen.

Ontwerp en Functies

De werkbroek heeft een contrastkleur aan de binnenkant van de bretels en een verstelbare elastische taille voor meer comfort. Deze Florian Hi Vis Werkbroek word geleverd met een borstzak met klep, twee achterzakken met kleppen, een ergonomische zak op de dij met klep aan de linkerbeen en een liniaalzak met klep aan de rechterbeen.

Veiligheidspictogrammen

Op het linkerbeen van de werkbroek staan veiligheidspictogrammen, waardoor het gemakkelijk is voor collega's en teamleiders om te controleren of de juiste beschermende kleding wordt gedragen.

Wassen en Onderhoud

De werkbroek kan op 60°C worden gewassen, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Beschikbare Maten

De Hi Vis werkbroek zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 80cm tot 120cm (VK) of 46 tot 64 (EU). De beenlengte varieert van 83cm (VK) tot 47 - 61 (EU).

Kleur

De Ballyclare Florian Hi Vis Multi Werkbroek is beschikbaar in de kleur geel.

Hi Vis werkbroek een uitstekende keuze

De  Hi Vis werkbroek bied een hoge mate van bescherming en zichtbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende werkomstandigheden. Ze combineren comfort en functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige Hi Vis Werkbroek.