Toont alle 6 resultaten

Storvik Nigel Rally Overall

Storvik Nigel Rally Overall, dat synoniem staat voor stijl, comfort en duurzaamheid. Met de rally overall biedt Storvik een product dat niet alleen functioneel is, maar ook een modieuze uitstraling heeft.

39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €110
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €110
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €110
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €110
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €110
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €110

Hoge kwaliteit en betaalbaar: Storvik Nigel Rally Overall

Storvik, een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en betaalbaarheid, heeft een naam opgebouwd in de wereld van werkkleding. De Storvik Nigel Rally Overall is een van hun meest populairste overalls. Dit product is een perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl.

Kenmerken van de Nigel Rally Overall

De Nigel Rally Overall heeft een aantal opvallende kenmerken die hem onderscheiden van andere overalls op de markt. Hier zijn enkele van de meest opvallende kenmerken:

Hoge kwaliteit en stevigheid

De Nigel Rally Overall is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en stevigheid. Deze overall is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de meest uitdagende werkomstandigheden.

Aanpasbaarheid

Nigel Rally Overall heeft een verstelbare elastische taille, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Dit maakt de overall vrij van beweging, waardoor hij ideaal is voor allerlei soorten werkzaamheden.

Praktische zakken

Deze Storvik overall is uitgerust met verschillende zakken, waaronder zakken op de heup, achterkant en borst. Deze zakken maken de overall niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch.

Het comfort van de Storvik Nigel Rally Overall

Comfort is een van de belangrijkste factoren bij de keuze voor een overall. De Nigel Rally Overall blinkt uit in dit aspect met zijn ademende vermogen en goede pasvorm.

Ademend vermogen

Deze Nigel Rally Overall is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor een uitstekend ademend vermogen. Dit betekent dat de overall comfortabel blijft, zelfs bij langdurig dragen.

Goede pasvorm

De verstelbare elastische taille van de Nigel Rally Overall zorgt voor een goede pasvorm. Dit, in combinatie met de rugplooien, zorgt ervoor dat de overall goed aansluit op het lichaam.

Het gebruiksgemak van de Storvik Nigel Rally Overall

De Storvik Nigel Rally Overall is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Of het nu gaat om het omkleden of het bereiken van de zakken, deze overall maakt het allemaal gemakkelijk.

Tweewegritssluiting

Deze tweewegritssluiting van de overall maakt het gemakkelijk om de rits zowel van boven als van onder te openen. Dit maakt het omkleden een fluitje van een cent.

Toegankelijke zakken

De zakken op de heup van de overall zijn open, waardoor de zakken van de onderkleding gemakkelijk bereikt kunnen worden. Dit maakt de overall extra praktisch.

De Storvik Nigel Rally Overall in grote maten

De Storvik Nigel Rally Overall is ook beschikbaar in grotere maten. Dit betekent dat er voor elke lichaamsbouw een passende overall beschikbaar is.

Prijs-kwaliteitverhouding van de Storvik Nigel Rally Overall

De Nigel Rally Overall van Storvik biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze overall is zeer stevig en van hoge kwaliteit, maar is toch betaalbaar.

Kleuropties van de Storvik Nigel Rally Overall

De Nigel Rally Overall is beschikbaar in zes kleuren: Zwart, Blauw, Rood Roze, Oranje, Lime Groen. Dit betekent dat er voor elke smaak een passende kleur beschikbaar is.

Conclusie van de Nigel Rally overall

Voor iedereen is de Nigel Rally Overall is een uitstekende keuze die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele en duurzame overall. Met zijn gunstige kwaliteit/prijs verhouding, goede pasvorm en praktische kenmerken, is deze overall een waardevolle aanvulling op elke werkkleding garderobe.