Toont alle 2 resultaten

Brams Paris Ralph Korte Werkbroek: Onmisbaar voor elke professional

Brams Paris staat bekend om de productie van kwaliteitsvolle en duurzame korte werkbroeken voor heren. Een van hun meest populaire modellen is de Brams Paris Ralph korte werkbroek, dit is een onmisbaar item voor elke professional. Het combineert comfort, functionaliteit en stijl in één broek. De broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden.

34.95 incl btw,
2 voor €65

3 voor €95
34.90 incl btw,
2 voor €65

3 voor €95

Ontwerp en Eigenschappen

Materiaal

De Brams Paris Ralph korte werkbroek is gemaakt van een combinatie van katoen en polyester en stretch. Deze materialen zijn zorgvuldig gekozen om zowel duurzaamheid als comfort te bieden.

Functionaliteit

De broek heeft verschillende zakken, waaronder een duimstokzak en een zak voor je smartphone. Hierdoor kan je gemakkelijk je gereedschap en andere benodigdheden bij de hand houden.

Comfort

De broek heeft een relaxte pasvorm en is ontworpen om je maximale bewegingsvrijheid te geven. Daarnaast is de stof rekbaar, wat bijdraagt aan het comfort van de broek.

Ralph korte stretch werkbroek 2 kleuren

De Ralph korte stretch werkbroek is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. De prijs varieert, maar over het algemeen is de broek zeer betaalbaar gezien de kwaliteit en duurzaamheid. De Ralph korte Stretch werkbroek is een lichte spijkerkleur beschikbaar de Ralph X90 Jog Denim. En de Ralph X95 Jog Denim dit is een licht grijze kleur.

Verzorging en Onderhoud

Het is belangrijk om de broek goed te verzorgen om de levensduur te verlengen. Was de broek op een lage temperatuur en vermijd het gebruik van bleekmiddelen.

Brams Paris Ralph korte werkbroek online bestellen

De Ralph korte werkbroek is een uitstekende keuze voor elke werkman. Het is duurzaam, functioneel en comfortabel, en het heeft een stijlvol ontwerp dat je er goed uit laat zien terwijl je werkt. Bestel vandaag jouw favoriete stretch korte werkbroek online bij de spijkerbroeken & werkkleding specialist uit de Achterhoek.