Toont alle 2 resultaten

Brams Paris Sander

Brams Paris Sander is de meest gedragen professionele werkbroek van het jeanslabel BP Functional. BP Functional is een jeanslabel van Brams Paris onder dit jeanslabel zijn meerdere Brams Paris werkbroeken verkrijgbaar. Er zijn verschillende werkbroeken met cordura zonder cordura. Voor iedere werkgelegenheid is er wel een passende werkjeans te vinden bij dit jeanslabel. De Sander A82 en de Sander E53 900 Black zijn geschikt voor zwaardere werkzaamheden. Dit komt door de Cordura kniestukken die zijn verwerkt in deze werkbroeken.

59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95
59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95

Brams Paris Sander 2 kleuren

Werkbroek Brams Paris Sander is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. De Sander A82 is een donker Blauwe spijkerkleur. En de Sander E53 900 Black is de zwarte kleur. Allebei de werkbroeken hebben een stevige stof de Sander in het zwart is gemaakt van een mix van katoen en polyester. Door de polyester is de werkbroek Sander in het zwart een stuk steviger. En de donker Blauwe werkjeans Sander bestaat voor 100% uit katoen.

Kenmerken van de Brams Paris Sander werkbroeken

  • Allebei de werkbroeken hebben de zelfde pasvorm ruimvallend ( worker fit )
  • Rechte broekspijp
  • Zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting (klittenband)
  • Als extra hebben deze werkbroeken dubbel gestikte cordura kniestukken ( 100% slijtvast )
  • Cordura is een stof wat 10 keer sterker is dan katoen en 100% slijtvast

Sander werkspijkerbroek met kniestukken

Voor de hard werkende mannen staat het al langer vast je kan gewoon niet meer zonder je vertrouwde maatje. Of het nu in de bouw is of tijdens het loodgieterswerk de Brams Paris werkjeans met kniestukken laat je nooit in de steek. Bestel daarom vandaag nog jouw favoriete werkspijkerbroek met cordura kniestukken Online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.