Toont alle 10 resultaten

New Star Jeans dames voor de echte denim liefhebber

New Star Jeans dames is begonnen in 1987 als de groothandel basic fancy line. Basic fancy line is een groothandel in jeans voor mannen en vrouwen. New Star jeans dames heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echt dames jeansmerk. Dit dames jeansmerk staat bekend om de super pasvorm.

44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
49.90 incl btw,
Aanbieding!
44.90 incl btw,
2 voor €80
49.90 incl btw,
Aanbieding!

New Star Jeans dames vind je favoriete denim

De vertrouwde uitstraling van New Star Jeans dames en hun steeds weer perfecte pasvorm. Heeft geresulteerd in de juiste dames jeans. In de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Met de fijne stoffen en het tijdloze karakter van het jeansmerk weet New Star Jeans steeds weer die vrouw te verassen die opzoek is naar een jeans met een superpasvorm.

New Star Jeans dames all season of basic jeans

Onder het label New Star Jeans dames komt een tweejaarlijkse collectie die passen bij de winter en zomer kleuren die op dat moment hot zijn. Het jeansmerk brengt een jeansmodel voor de dames als all season of basic jeans wat wil zeggen dat deze jeans altijd 24/7/365 te koop is. Dit jeansmodel wat wordt gebracht als all season of basic jeans is de Linosa die altijd te bestellen is 24/7/365. In twee wassingen de Linosa deep blue en de Linosa mid stone in de lengtematen 30-32-34 dus dames met een korte beenlengte die geen zin hebben om de broek in te korten. Dan is de Linosa een perfecte match. De Linosa van het jeansmerk is een power stretch denim. Wat wil zeggen dat er extra veel stretch in de denim zit waardoor de pasvorm nog perfecter zal aanvoelen.

New Star Jeans dames voor de vrouw die opzoek is naar de juiste pasvorm

Waar vroeger het jeansmerk veel investeerde in de collectie daar heeft nu een verschuiving naar de pasvorm plaats gevonden. Vergeleken met 25 jaar geleden is er veel veranderd op pasvorm gebied daar waar je 25 jaar geleden veel uniseksbroeken voor mannen en vrouwen had. Terwijl er nu voor dames en heren onderscheidende pasvormen zijn. Pasvorm voor New Star Jeans dames is wat voor een makelaar een locatie is.