Liever gelijk naar het retour portaal gaan klik hiernaast of hieronder op de button

Hoe open ik het retourportaal

In deze instructie video staat een korte uitleg hoe je het retour portaal opent

Hoe Maak ik een Ruiling aan?

In deze instructie video staat een korte uitleg hoe je een ruiling aanmaakt dit geldt eventueel ook hoe je een tweede ruiling aanmaakt 

Hoe Maak ik een Retour aan

In deze instructie video staat een korte uitleg hoe je een retour aanmaakt.

Het retour portaal open je met het bestelnummer deze vindt je terug op de picklijst rechts naast referentie naast het # teken staat het bestelnummer. Of je vindt je bestelnummer terug in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen het bestelnummer begint met het # teken.

Liever gelijk naar het retour portaal gaan klik hiernaast of hieronder op de button

Ruilen of Retourneren

 • Wanneer je kleding hebt ontvangen en deze voldoen niet naar wens. Dan kan je ervoor kiezen om je bestelling retour te sturen of om te ruilen.
 • Houd rekening dat je 14 dagen je bestelling op zicht mag houden na ontvangst van je bestelling.
 • Behandel de kleding met zorg, zorg dat de kaartjes en of etiketten aan de artikelen blijven zitten anders kunnen wij deze helaas niet meer terug nemen.
 • Wij verzoeken je om het retour formulier wat je online hebt ingevuld uit te printen en toe te voegen aan de retour wanneer je deze online hebt ingevuld dit zorgt voor een zo snel mogelijke afhandeling van je retour of ruiling.

2 mogelijkheden om Kosteloos te retourneren

 1. Je kan er voor kiezen om je tegoed van je bestelling om te zetten in een couponcode zodat je eventueel nog op een later tijdstip bij ons online kunt shoppen deze couponcode zal altijd geldig blijven en zo kan jij je bestelling alsnog gratis naar ons terug sturen.
 2. Of je kan ervoor kiezen om je bestelling gratis om te ruilen dit doe je door in het retour portaal te kiezen voor ruilen zodat je gratis een verzendlabel kunt downloaden en je bestelling retour kunt sturen en op het online retour formulier aan te geven bij de open velden wat je terug wenst te ontvangen.

Retourneren

 • Je kan er ook voor kiezen om een bestelling retour te sturen een verzendlabel koop je dan bij ons in het retour portaal van Post NL voor €5.
 • Je kan er ook voor kiezen om de bestelling op eigen kosten retour te sturen alleen is dit op eigen risico en bewaar de track en trace hiervoor goed.

Ruilen

 • Ruilen van je bestelling bij Broeken Binkie is gratis je dient hier voor in het retour portaal bij het online retour formulier aan te geven bij de open velden welke maat je wenst terug te ontvangen. 
 • Nadat je alle stappen online hebt doorlopen download je je verzendlabel en geef je je retour af bij het gewenste punt.
 • Als er bij een ruiling prijsverschil is dan zullen wij een betaallink sturen via de mail nadat deze is voldaan zullen wij de ruiling opsturen. Mocht het geruilde artikel voordeliger zijn dan de oorspronkelijke bestelling. Dan zullen wij dit prijsverschil terug storten als je de bestelling vooruit hebt betaald. Mocht je gekozen hebben voor een achteraf betaalmethode dan zullen wij het bedrag crediteren. 

Vergeet Niet het retour formulier te downloaden en uit te printen en toe te voegen aan de retour als je deze in het retour portaal hebt ingevuld dit zorgt voor een snellere afhandeling van je retour

Het retour portaal open je met het bestelnummer deze vindt je terug op de picklijst rechts naast referentie naast het # teken staat het bestelnummer. Of je vindt je bestelnummer terug in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen het bestelnummer begint met het # teken.

Ga hier naar het retour portaal