Liever gelijk naar het retour portaal gaan klik hiernaast of hieronder op de button

Hoe open ik het retourportaal

In deze instructie video staat een korte uitleg hoe je het retour portaal opent

Hoe Maak ik een Ruiling aan?

In deze instructie video staat een korte uitleg hoe je een ruiling aanmaakt dit geldt eventueel ook hoe je een tweede ruiling aanmaakt 

Hoe Maak ik een Retour aan

In deze instructie video staat een korte uitleg hoe je een retour aanmaakt.

Het retour portaal open je met het bestelnummer deze vindt je terug op de picklijst rechts naast referentie naast het # teken staat het bestelnummer. Of je vindt je bestelnummer terug in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen het bestelnummer begint met het # teken.

Liever gelijk naar het retour portaal gaan klik hiernaast of hieronder op de button

Ruilen of Retourneren

 • Wanneer je kleding hebt ontvangen en deze voldoen niet naar wens. Dan kan je ervoor kiezen om je bestelling retour te sturen of om te ruilen.
 • Houd rekening dat je 14 dagen je bestelling op zicht mag houden na ontvangst van je bestelling.
 • Behandel de kleding met zorg, zorg dat de kaartjes en of etiketten aan de artikelen blijven zitten anders kunnen wij deze helaas niet meer terug nemen.
 • Wij verzoeken je om het retour formulier wat je online hebt ingevuld uit te printen en toe te voegen aan de retour wanneer je deze online hebt ingevuld dit zorgt voor een zo snel mogelijke afhandeling van je retour of ruiling.

Ruilen of Retourneren

Als je online in het retourportaal de ruiling of retour aanmaakt. Dan wordt dit retourformulier wat je hebt ingevuld toegevoegd aan het verzendlabel. Deze download je samen bij de laatste stap in het retourportaal. Graag ook het retourformulier mee uitprinten en toevoegen aan de retour als dit mogelijk is. En deze dan graag toevoegen aan de ruiling of retour. Dit zorgt voor een snellere afhandeling van je retour of ruiling.

Ruilen is bij ons gratis Retourneren kost bij ons €5,00 dit verzendlabel voor het retour sturen koop jezelf in ons retour portaal tijdens de retour procedure.

Retour of ruiling aanmaken

 • Als je op de PC, laptop of desktop zit. Klik je rechtsboven op een van de twee knoppen ruilen of retourneren. Zit je op de mobiel dan vindt je de twee knoppen ruilen of retourneren terug onderaan in het menu op de mobiel.
 • Nadat je op de knoppen hebt geklikt van ruilen of retourneren beland je op deze pagina over ons ruil en retour beleid.
 • Op deze pagina vindt je uitgebreide informatie hoe je een ruiling of retour aanmaakt en hoe je het retour portaal opent.
 • Op deze pagina vindt je bovenaan de pagina en onderaan de pagina een knop waar staat retourportaal als je hier op drukt of klikt ga je naar ons retourportaal.
 • Het retourportaal open je met je bestelnummer en het mailadres wat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van de bestelling.
 • Het bestelnummer staat op de picklijst deze is meegeleverd bij de bestelling. Dit geldt ook voor ruilingen hiervoor worden ook nieuwe picklijsten aangemaakt met een nieuw bestelnummer die je dan eventueel weer kunt gebruiken mocht de ruiling niet naar wens voldoen.
 • Het bestelnummer staat op de picklijst die is meegeleverd bij de bestelling. Het bestelnummer vindt je terug naast het woord bestelling: hier staat een bestelnummer wat begint met de hoofdletter O gevolgd door het jaartal en het – mid – score teken. Als voorbeeld O2023-32400.
 • Nadat je het bestelnummer hebt ingevuld vul je het mailadres in en open je het retourportaal. En de rest volgt vanzelf als je alle stappen volgt.

Geen printer geen probleem

 • Het kan natuurlijk dat je geen printer hebt, dan kan je tijdens de retour procedure kiezen voor printloos retourneren bij PostNL.
 • Deze optie printloos retourneren staat onder de eerste optie inleveren bij PostNL locatie als je het verzendlabel gaat downloaden
 • Nadat je printloos retourneren hebt geselecteerd download je het verzendlabel en ontvang je een barcode
 • Deze barcode kan je laten inscannen bij een PostNL locatie en dan printen ze daar voor je het verzendlabel uit.

Vergeet Niet het retour formulier te downloaden en uit te printen en toe te voegen aan de retour als je deze in het retour portaal hebt ingevuld dit zorgt voor een snellere afhandeling van je retour

Het retour portaal open je met het bestelnummer deze vindt je terug op de picklijst rechts naast referentie naast het # teken staat het bestelnummer. Of je vindt je bestelnummer terug in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen het bestelnummer begint met het # teken.

Ga hier naar het retour portaal