Enig resultaat

Ballyclare Hi Vis Werkjas: Een Nieuwe Norm in Beschermende Werkkleding

Ballyclare is een gerespecteerde naam in de wereld van hoogwaardige werkkleding. De collectie Capture Workwear van Ballyclare heeft een product dat zijn reputatie waarmaakt de Ballyclare Hi Vis Werkjas.


Ballyclare Hi Vis Werkjassen

Ballyclare is een bekend werkkledingmerk van betrouwbare en duurzame Hi Vis  werkkleding. Ze hebben een breed assortiment aan producten die allemaal ontworpen zijn om de drager maximaal comfort en bescherming te bieden, ongeacht de werkomgeving.

Waarom Ballyclare Hi Vis Werkjassen?

Ballyclare heeft een bewezen staat van dienst als werkkledingmerk van werkkleding die niet alleen duurzaam en comfortabel is, maar ook voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

De Capture Workwear Collectie

De Capture Workwear collectie is speciaal ontworpen om te worden gedragen in diverse bedrijven. Deze collectie is ontworpen met het oog op stijl en professionaliteit, ongeacht de rol.

Wat maakt Capture Workwear uniek?

Capture Workwear is uniek vanwege zijn veelzijdigheid. De kledingstukken uit deze collectie kunnen gemixt en gematcht worden om een stijlvolle en professionele look te creëren.

Ballyclare Hi Vis Werkjas

De Hi Vis Werkjas is een multi-veilig werkjas die deel uitmaakt van de Capture Workwear collectie. Deze jas is ontworpen om u veilig en zichtbaar te houden op de werkplek.

Kenmerken van de Ballyclare Hi Vis Werkjas

De Hi Vis Werkjas is goedgekeurd volgens verschillende veiligheidsnormen. De jas heeft drievoudig gestikte naden voor extra sterkte en duurzaamheid. De Loxy® vlamvertragende reflecterende tape op de jas zorgt ervoor dat u zichtbaar bent op de werkplek. De jas heeft ook een stormkraag die een slimme look biedt.

Comfort en Gemak

De Hi Vis Werkjas biedt niet alleen bescherming, maar ook comfort en gemak. De jas heeft radio-lussen aan beide zijden van de borst, waardoor deze zowel door linkshandige als rechtshandige dragers kan worden gebruikt.

Extra Kenmerken voor Comfort

De jas heeft verstelbare manchetten met drukknopen voor extra comfort. De jas heeft ook twee borstzakken met kleppen en twee zijzakken met rits, zodat de drager kleine spullen en gereedschappen gemakkelijk bij de hand kan houden.

Veiligheidspictogrammen

De Hi Vis Werkjas heeft veiligheidspictogrammen op de linkerbovenarm. Dit maakt het gemakkelijk voor collega's en teamleiders om te controleren of de juiste beschermende kleding wordt gedragen voor de klus.

Onderhoud van de Ballyclare Hi Vis Werkjas

Het onderhoud van de Hi Vis Werkjas is eenvoudig. De jas kan gewoon op 60°C worden gewassen.

Wasinstructies

Het is belangrijk om de wasinstructies op het etiket van de Hi Vis Werkjas te volgen om de levensduur van de jas te verlengen.

De Ballyclare Hi Vis Werkjas Online Bestellen

De Hi Vis Werkjas kan eenvoudig online worden besteld bij Broeken Binkie de spijkerbroeken specialist & werkkleding specialist uit de Achterhoek.

Ballyclare Hi Vis Werkjas: een uitstekende keuze

De Hi Vis Werkjas is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, duurzame en comfortabele werkjas. Met zijn vele functies en hoge veiligheidsnormen, is deze jas een verstandige investering voor elke werkomgeving.