Parkeren Doetinchem bij Broeken Binkie €2,50 p/dag

Goedkoop parkeren in Doetinchem is mogelijk Bij Broeken Binkie. Je parkeert je auto bij Broeken Binkie op het parkeerterrein voor €2,50 per dag. Als je de auto hebt geparkeerd, dan kan je een parkeermunt kopen aan de kassa van Broeken Binkie. Doe je een besteding in de winkel van minimaal €9,90 dan is het parkeren hier in Doetinchem gratis.

Parkeren Doetinchem

Parkeren centrum Doetinchem

Het centrum van Doetinchem is makkelijk te bereiken vanaf de parkeerplaats van Broeken Binkie. Het centrum ligt ongeveer 300 meter hemelsbreed vanaf onze parkeerplaat. Je doet er ongeveer 4 minuten te voet over om het centrum te bereiken. Onze parkeerplaats ligt aan de Spinbaan te Doetinchem.

Parkeren Markt Doetinchem Dinsdags en Zaterdags

De markt van Doetinchem staat eigenlijk vlak naast onze parkeerplaats. Een bezoek aan Broeken Binkie  kunt u daarom goed combineren met de markt op Dinsdag of Zaterdag gaat. Het is ongeveer 200 meter te voet vanaf onze parkeerplaats. Op de Dinsdag is er markt van 09.30 tot 13.00 uur op het plein voor het gemeentehuis te Doetinchem. Ook zaterdags is er markt, maar dan links naast het gemeentehuis. De markt begint om 08.30 tot 17.00 uur.

Parkeren Doetinchem
Parkeren Doetinchem
Parkeren Doetinchem

Voordelig parkeren bij Broeken Binkie Doetinchem

Bij Broeken Binkie kan je het voordeligst je auto kwijt voor maar €2,50 per dag. De gemiddelde uurprijs van parkeren Doetinchem ligt rond de €2,80 per uur en bij Broeken Binkie in Doetinchem betaal je €2,50 per dag. Koop een parkeermuntje aan de kassa bij Broeken Binkie of koop voor meer dan €9,90 bij ons dan is het parkeren Doetinchem gratis. Geen zorgen meer dat je te laat komt bij de parkeerautomaat en een bon achter je ramen vindt.

Openingstijden Parkeerplaats Broeken Binkie

Parkeren bij Broeken Binkie is mogelijk tot een kwartier na winkelsluitingstijd wanneer je een parkeermunt hebt. Dit zijn de winkel openingstijden van Broeken Binkie tijdens parkeren Doetinchem.

  • Maandag vanaf 13.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag t/m Donderdag 09.30 tot 18.00 uur
  • Vrijdag 09.30 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.30 tot 17.00 uur
  • Tijdens de koopzondagen zit Broeken Binkie gesloten