Enig resultaat

Red Button Jeans Wit

Voor de dames die het zomergevoel weer in de bol hebben is er weer volop Red Button Jeans Wit verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar leuke Red Button korte broeken of een leuke capri in de zomerse kleur wit. De spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek biedt dit aan. Witte broeken kan je heel makkelijk combineren met de rest van je garderobe. Daarnaast lijken je benen nog bruiner door het contrast met de Witte kleur.

Oorspronkelijke prijs was: €69.90.Huidige prijs is: €59.90. incl btw,
Aanbieding!

Witte Red Button korte en lange spijkerbroeken

Tijdens de warme zomermaanden mag er natuurlijk geen Witte shorts of lange spijkerbroeken in je jeansgarderobe ontbreken. Daarom vindt je tijdens de warme zomerdagen leuke shorts & 7/8ste dames jeans in de kleur wit van het jeansmerk Red Button. Bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. De Bouly van Red Button is een dames short met een wijdere pasvorm om de bovenbenen. Suze van Red Button is een dames capri de lengte valt net iets over de knieën. En het bekende model Tessy van Red Button is een poplin stretch jeans lengte van deze polin stretch jeans is 7/8ste.

Red Button witte jeans Online bij de spijkerbroeken specialst

Shop jouw favoriete witte spijkerbroeken het hele jaar door Online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Zo kan jij tijdens de warme zomermaanden met een paar simpele muisklikken je favoriete Red Button Jeans bestellen. 24/7 365 dagen per jaar je favoriete witte Red Button stretch jeans.