Toont alle 3 resultaten

Bamboe Dames T-shirts

Bamboe Dames T-shirts is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Bamboe shirts hebben de perfecte pasvorm en een fijn draagcomfort. De stof is heerlijk zacht en heeft een mooie uitstraling. Vooral voor de vrouwen met een gevoelige huid is het dragen van bamboe T-shirts een hele uitkomst. Want Bamboe T-shirts zijn hypoallergeen. Kortom een ultiem draagcomfort. Onze bamboe shirts bestaan uit t-shirts, spagetti tops, singlets De ondermode bestaat uit strings en hipsters. Verkrijgbaar in het wit en in het zwart als 2 pack of 3 pack.


Waarom dragen onze Bamboe dames T-shirts zo fijn?

Bamboe dames T-shirts met korte mouw zijn zo prettig om te dragen omdat de stof van bamboevezels een aantal hele goede kwaliteiten heeft. Bamboe kan tot wel 40% meer vocht opnemen dan katoen wel zo aangenaam als je veel loopt te zweten. Ook heeft bamboe antibacteriële eigenschappen, waardoor je langer fris en fruitig ruikt. Bovendien zijn onze Bamboo Basics tops van een gemengde stof, namelijk bamboe en biologisch katoen, wat een super combinatie is. Door bamboe T-shirts te gaan dragen doe je niet alleen jezelf een plezier maar je ontlast hierdoor ook het milieu. Be a Bamboe fashionista voor een betere wereld van morgen. Bamboe gras groeit heel erg snel en heeft bijna niks nodig om zo snel te groeien. Het is zelfs zo erg dat je de bamboe niet meer weg krijgt of met heel veel moeite maar dat is een heel ander verhaal als je dat wilt. Het blijft maar groeien. Hierdoor heeft de bamboe geen grote impact op de grond. Door deze grassoort groeien de bamboe fashionista’s tot ongekende hoogte!

Bestel jouw t-shirts van bamboe online

Onze duurzame bamboe dames t-shirts zijn gemaakt van 70% bamboe en 30% biologisch katoen. Bestel vandaag online jouw favoriete dames t-shirt gemaakt van bamboe zo help je niet alleen jezelf maar ook onze moeder natuur. Bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek 24/7 365 per jaar met een paar simpele muisklikken.