Toont alle 24 resultaten

COJ Jeans Heren: Een perfecte blend van comfort en stijl

Coj Jeans, voorheen bekend als ‘Cup of Joe’, is een gerenommeerd jeansmerk dat zowel heren als dames bedient. De origine van de naam ‘Cup of Joe’ is net zo uniek als de jeans zelf. Het verhaal begint met Josephus Daniels, de toenmalige secretaris van de marine, die besloot om de chaos op zijn schepen aan te pakken door alcohol te verbannen. Daardoor werd koffie, oftewel een ‘Cup of Joe’, de favoriete drank van de bemanning. Vandaag de dag heeft COJ Jeans deze filosofie van eenvoud en nuchterheid overgenomen en streeft ernaar om de denimwereld te verrijken met zijn simpele en prijsbewuste jeans.

69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
59.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
59.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
69.90 incl btw,
59.90 incl btw,
69.90 incl btw,

COJ Jeans Heren: Verscheidenheid aan stijlen

COJ Jeans biedt een breed scala aan stijlen en pasvormen voor mannen. Of je nu op zoek bent naar vintage jeans, slim fit, regular fit of shorts, COJ Jeans heeft het allemaal. De jeans zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Ze gaan jaren mee en kunnen zonder problemen buiten worden opgehangen om te luchten in plaats van ze te wassen. Dit helpt om de kleur en stretch van de jeans te behouden.

Enkele populaire modellen van CoJ Jeans Heren zijn:

  1. Ray Slim Fit: Verkrijgbaar in 6 verschillende wassingen, super stretch en in 4 lengtes.
  2. Leo Slim Fit: Verkrijgbaar in 8 verschillende wassingen, super stretch en in 4 lengtes.
  3. Marc Regular Fit: Verkrijgbaar in 3 verschillende wassingen, comfort stretch en in 3 lengtes.
  4. Felix Chino: Verkrijgbaar in 6 verschillende wassingen, niet-denim, elastische taille, jogger, chino, regular fit, stretch, en beschikbaar in 2 lengtematen.

COJ Jeans Heren: Duurzaamheid

Naast de stijl en comfort, zet COJ Jeans zich ook in voor duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. Het gelooft dat zelfs de kleinste stap in de richting van duurzaamheid een groot verschil kan maken. Vandaar dat COJ Jeans zich inzet voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk door duurzame productiepraktijken te volgen.

COJ Jeans Heren: Verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek

COJ Jeans Heren zijn verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek met gratis verzending. Hun nieuwste collecties zijn altijd direct beschikbaar op de webshop. Voor degenen die de jeans liever eerst willen passen, zijn ook welkom in de winkel in Doetinchem

CoJ Jeans heeft iets voor elke man

Of je nu op zoek bent naar een casual look voor het weekend, of een nettere jeans voor het werk, COJ Jeans Heren heeft iets voor elke man en elke gelegenheid. Met hun breed scala aan stijlen, pasvormen en wassingen, in combinatie met hun toewijding aan duurzaamheid, is het geen wonder dat COJ Jeans een favoriet is geworden onder jeansliefhebbers. Dus waar wacht je nog op? Stap in het comfort van COJ Jeans en ervaar het verschil zelf.