Toont alle 9 resultaten

Hovenierskleding: De Ultieme Gids Voor De Beste Werkkleding

Hovenieren is een fysiek veeleisend beroep dat robuuste, duurzame en comfortabele kleding vereist. Bij de werkbroeken & spijkerbroeken specialist vindt je de beste Hovenierskleding. Met een uitgebreide selectie van tuinierskleding van bekende merken zoals Brams Paris, Storvik, en Ballyclare.

59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95
59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95
31.50 incl btw,
2 voor €59,95

3 voor €84,95
34.95 incl btw,
2 voor €65

3 voor €95
31.50 incl btw,
2 voor €59,95

3 voor €89,95
59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95
34.90 incl btw,
2 voor €65

3 voor €95
35.95 incl btw,
Aanbieding!
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105

Waarom is Goede Hovenierskleding zo Belangrijk?

Goede Hovenierskleding is essentieel om verschillende redenen. Niet alleen biedt het bescherming tegen de elementen, maar het verbetert ook de prestaties en productiviteit op het werk. Bovendien kan het juiste type en de juiste kwaliteit van de kleding ook bijdragen aan de veiligheid van de werknemers.

Wat Kenmerkt Goede Hovenierskleding?

Goede Hovenierskleding moet aan een aantal kenmerken voldoen. Het moet duurzaam zijn, bestand tegen slijtage en scheuren, en ook comfortabel om te dragen gedurende lange perioden. Daarnaast moet het ook functioneel zijn, met kenmerken zoals zakken voor gereedschap en materialen, en het moet ook beschermen tegen de elementen, zoals wind, regen en zon.

Hoveniers Werkkleding van Brams Paris

Brams Paris is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Ze bieden een breed scala aan Hovenierskleding, waaronder werkbroeken en jassen die specifiek zijn ontworpen voor de eisen van tuinieren en landschapsarchitectuur.

Brams Paris Werkbroeken voor Hoveniers

Brams Paris biedt een aantal verschillende modellen van werkbroeken die ideaal zijn voor landschapsarchitecten. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige werkjeans of een professionele werkbroek met extra functies zoals Cordura verstevigingen en stretch materiaal, Brams Paris heeft een broek die bij jouw behoeften past.

Brams Paris Cordura Werkbroeken voor Hoveniers

Een van de meest populaire werkbroeken van Brams Paris zijn de modellen met Cordura verstevigingen. Cordura is een materiaal dat bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en slijtvastheid. Deze broeken zijn ideaal voor landschapsarchitecten die veel knielen of buigen tijdens hun werk.

Brams Paris Stretch Werkbroeken voor Hoveniers

Voor diegenen die op zoek zijn naar extra comfort en bewegingsvrijheid, biedt Brams Paris ook werkbroeken met stretch materiaal. Deze broeken bieden alle duurzaamheid en functionaliteit die je zou verwachten van een werkbroek, maar met extra flexibiliteit voor bewegingsvrijheid.

Storvik Hovenierskleding

Een ander merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid in Hovenierskleding is Storvik. Dit Nederlandse merk biedt een breed scala aan werkkleding die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de eisen van tuinieren en landschapsarchitectuur.

Storvik Werkbroeken voor hoveniers

Storvik biedt een uitgebreide selectie van werkbroeken die ideaal zijn voor de hoveniers branche. Of je nu op zoek bent naar een lichte zomerbroek of een zware winterbroek, Storvik heeft een broek die aan je behoeften voldoet.

Storvik Stretch Werkbroeken voor Hoveniers

Voor Hoveniers die extra comfort en bewegingsvrijheid nodig hebben, biedt Storvik ook stretch werkbroeken. Deze broeken zijn ontworpen met een speciaal stretch materiaal dat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl het nog steeds de duurzaamheid en functionaliteit biedt die je nodig hebt op het werk.

Ballyclare 365 Hovenierskleding

Ballyclare 365 is een andere uitstekende keuze voor Hovenierskleding. Deze lijn combineert de robuustheid van werkkleding met het comfort en de stijl van alledaagse kleding, waardoor het een ideale keuze is voor landschapsarchitecten.

Ballyclare 365 Werkkleding voor Hoveniers

Ballyclare 365 biedt een breed scala aan werkkleding die specifiek is ontworpen voor de hoveniers branche. Of je nu op zoek bent naar een robuuste werkbroek, een comfortabel T-shirt of een warme jas, de Ballyclare 365 collectie heeft iets te bieden.

Ballyclare 365 Werkbroeken voor Hoveniers

Een van de sterke punten van de Ballyclare 365 collectie is hun assortiment werkbroeken. Deze broeken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort, met kenmerken zoals Cordura verstevigingen en stretch materiaal voor extra bewegingsvrijheid.

Conclusie: De Beste Hovenierskleding

Als het gaat om Hovenierskleding, zijn er veel opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een robuuste werkbroek, een comfortabel T-shirt of een warme jas, er is een merk en een stijl die aan je behoeften voldoet. Bij de werkbroeken specialist uit de Achterhoek vind je een breed assortiment aan tuinierskleding van bekende merken zoals Brams Paris, Storvik, en Ballyclare.