Toont alle 2 resultaten

Cars Jeans Bedford

Cars Jeans Bedford is 1 van de meest gedragen spijkerbroeken door de spijkerbroeken fans van Cars Jeans. Dit komt door het stoere karakter van het model Bedford met de twee stoere extra diepe steekzakken op de bovenbenen. Geeft het deze jeans de extra dimensie waar de spijkerbroeken fans van Cars Jeans graag in gezien worden. Naast de stoere uitstraling is de pasvorm ook zeer comfortabel met de wijdere pasvorm om de bovenbenen.

59.90 incl btw,
2 voor €100
59.90 incl btw,
2 voor €100

Bedford verkrijgbaar in Twee wassingen

De Bedford van Cars Jeans is verkrijgbaar in Twee verschillende wassingen. Het jeansmodel is verkrijgbaar in een lichtere wassing de Bedford Stone Used en de Bedford Slane Dark Used. Beide wassingen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 32-34 en lengtemaat 36 en in de inchmaten 27 inch t/m 40 inch. Ook zit er stretch in het model 1% maar door de stugge stof heb je het gevoel dat er bijna geen stretch in deze Cars spijkerbroeken zit.

Kenmerken van de Bedford Regular Fit

  • Rechte broekspijp ruim bij de bovenbenen
  • Op alle twee de bovenbenen heeft de Bedford diepe stoere steekzakken
  • De Bedford heeft een normale pashoogte
  • Alle 2 de Bedford spijkerbroeken hebben dezelfde pasvorm

Bedford Regular Fit

Voor mannen die graag een Regular fit spijkerbroek dragen. En het jeansmerk Cars Jeans een warm hart toedragen. Is de Bedford een spijkerbroek die niet mag ontbreken in je spijkerbroeken collectie. Door de rechte broekspijpen draagt deze Regular fit spijkerbroek heerlijk comfortabel.