Toont alle 5 resultaten

Brams Paris korte broek

Ieder jaar als de warme maanden weer beginnen wordt het weer tijd om Brams Paris korte broeken aan te trekken. Zodat je er weer lekker verkoelend bij kunt lopen allemaal in verschillende kleuren en materialen. Of je nu opzoek bent naar een leuke capri korte broek of een stoere denim short. Bij de spijkerbroeken specialist vindt je tijdens het voorjaar een uitgebreide korte broeken collectie van Brams paris. Bestel jou favoriete korte broeken online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.

31.50 incl btw,
2 voor €59,95

3 voor €84,95
34.95 incl btw,
2 voor €65

3 voor €95
31.50 incl btw,
2 voor €59,95

3 voor €89,95
34.90 incl btw,
2 voor €65

3 voor €95
39.95 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105

Brams Paris korte stretch broeken

Tegenwoordig zit er in 99% van de broeken stretch. En dit kan natuurlijk niet uitblijven bij de mooie Brams Paris korte broeken. Daarom vindt je nu ook een uitgebreide collectie stretch korte broeken. Nu zit er niet veel stretch in de korte broeken van Brams Paris heren jeans. Maar precies genoeg zodat jij je prettig en comfortabel kunt bewegen en niet het gevoel hebt dat je een stretch short draagt.

Brams Paris korte broek ideaal kledingstuk bij warme temperaturen

Het fijne aan je Brams Paris korte broek is dat deze makkelijk is te combineren met de rest van je outfit. Zo zijn er naast klassieke stretch korte broeken ook sportieve denim shorts van New Star en Cars Jeans. Deze vind je Online bij spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. De Cargo short is een echte allrounder en kan op verschillende lengtes worden besteld van boven de knie op de knie onder de knie. Bestel jou korte broeken van Brams Paris Online bij de spijkerbroeken specialist. Dit doe je met een paar simpele muisklikken het hele jaar door.