Toont alle 2 resultaten

Ballyclare Korte Werkbroek: Een stijlvolle en professionele look voor elke rol

Ballyclare is een gerespecteerde naam in de wereld van werkkleding. Ze hebben een uitgebreid assortiment werkkleding, waaronder de Ballyclare Korte Werkbroek. Deze korte werkbroeken zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een stijlvolle en professionele uitstraling voor elke rol.


De Ballyclare Korte Werkbroek Andrew: Een mix van comfort en bruikbaarheid

De Ballyclare Korte Werkbroek Andrew behoort tot de Capture Identity werkkleding collectie van Ballyclare Workwear. Deze broek is ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

Kenmerken van de korte werkbroek Andrew

De korte werkbroek Andrew heeft verschillende kenmerken die hem onderscheiden van andere korte werkbroeken.

  1.  Materiaal: De broek is gemaakt van een 245 gsm polyester (65%) / katoen (35%) stofmix. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid.
  2. Naad: De broek heeft een drievoudig gestikte naad voor extra sterkte en duurzaamheid.
  3. Tailleband: De tailleband heeft zeven riemlussen, een gepatenteerde knoop en een ritssluiting.
  4. Zakken: De broek heeft twee zijzakken, twee achterzakken met kleppen, een ergonomische dijbeenzak met klep, een liniaalzak en een extra zak op de rechterdij om bezittingen en kleine gereedschappen bij de hand te houden.
  5. Wassen: De broek kan gewassen worden op 60°C.
"De korte werkbroek Andrew behoort tot de Capture Identity werkkleding collectie van Ballyclare Workwear"

De Korte Werkbroek Andrew is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en marineblauw.

Waarom kiezen voor de korte werkbroek Andrew?

De Ballyclare Korte Werkbroek Andrew combineert stijl en functionaliteit in een broek die zowel comfortabel als duurzaam is. Met zijn veelzijdige zakken en sterke constructie is het een essentieel onderdeel van elke werkuitrusting. Kies voor de korte werkbroek Andrew en ervaar het verschil in comfort en functionaliteit.

Korte Werkbroek van Ballyclare Online bestellen

Met de Korte Werkbroek Andrew, kunt u er zeker van zijn dat u een broek draagt die is ontworpen met uw comfort en efficiëntie in gedachten. Bestel jouw favoriete korte werkbroek online bij Broeken Binkie de spijkerbroeken & werkkleding specialist uit de Achterhoek.