Toont alle 8 resultaten

Leren riemen cognac staat mooi op een lichte denim

Draag jij ook graag een licht gekleurde spijkerbroek. Dan is het je misschien al eens opgevallen dat leren riemen cognac mooi staan op een lichte denim. Maar waarom draag je nu eigenlijk een leren riem op je spijkerbroek. ten eerste omdat het praktisch is het voorkomt namelijk dat je de hele dag je broek op moet hijsen. Door de riem te dragen blijft de broek op zijn plek blijft zitten. En je maakt de look compleet want bij een jeans hoor je een mooie leren riem te dragen. Natuurlijk kan je leren riemen Cognac ook prima op donkere broeken dragen. Maar dan moet je wel rekening houden dat je een donkere Cognac kleur uitkiest op je denim. Wil jij ook graag een mooie Cognac leren riem gaan dragen. Bestel dan vandaag nog online je favoriete leren riem bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39.95
19.95 incl btw,
19.95 incl btw,
19.95 incl btw,
2 voor €34,95

Leren riemen cognac staat mooier draagt fijner

Een echte leren riem is niet alleen zeer mooi maar draagt ook nog eens heerlijk. Want heb jezelf ook al eens een pu leren riem geprobeerd en merkte je ook al gauw dat de riem niet voldoet aan je verwachtingen. Daarom is het verstandig om leren riemen Cognac te gaan dragen. Deze vind je natuurlijk voor een leuke prijs bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Mocht je liever leren riemen cognac online bestellen dan kan je ook prima bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek terecht.

Leren riemen cognac matcht mooi bij je stretch jeans

Het hebben van een leren riem bij je mooie stretch jeans is natuurlijk geen overbodige luxe. Want een stretch jeans loopt altijd uit door het dragen. Door te voorkomen dat je je stretch jeans de hele dag op loopt te hijsen kan je het beste leren riemen cognac gaan dragen. En wat staan deze kleur riemen toch geweldig bij je nieuwe spijkerbroek.