Toont alle 3 resultaten

Ballyclare Slijtvast Fleecejack: verkrijgbaar in 3 kleuren

In de veeleisende wereld van vandaag hebben we duurzame en comfortabele werkkleding nodig die ons niet alleen beschermt tegen de elementen, maar ons ook in staat stelt om onze taken efficiënt uit te voeren. Hier komt het Ballyclare Slijtvast Fleecejack in beeld. Deze robuuste fleecejas, die deel uitmaakt van de Ballyclare 365 collectie, is verkrijgbaar in drie kleuren: marineblauw, zwart en Charcoal.


Ballyclare Slijtvast Fleecejack Weer of Geen Weer

Ongeacht het weer, het Ballyclare Slijtvast Fleecejack is er voor u. De wind- en waterdichte eigenschappen van de bovenkleding, gecombineerd met de ingebouwde CORDURA®, zorgen ervoor dat u altijd uw werk kunt doen, elke dag, overal.

Stijl of Wetenschap?

De inspiratie voor het ontwerp van het Slijtvast Fleecejack kwam uit een diverse reeks sectoren, waaronder sportmerken, modetrends en streetwear. We hebben ook nauwgezet gekeken naar materiaalprestaties en technologie. De A.V.S (active vaporise system) stof die in onze polo- en T-shirt werkkleding wordt gebruikt, zorgt voor vochttransport en hoge ademendheid, waardoor uw lichaam fris en droog blijft.

Met fleece warmte, en winddichte eigenschappen, isolatie en lichtgewicht stoffen, zijn Ballyclare werkkleding stukken ontworpen voor werk, werknemers en dagelijks gebruik.

Ballyclare Slijtvast Fleecejack: Productkwaliteit en Duurzaamheid

De YKK-ritsen die we gebruiken op het Slijtvast Fleecejack verbeteren de productkwaliteit en levensduur. Alle mogelijke stresspunten in het Slijtvast fleecejack zijn versterkt voor extra duurzaamheid te bieden, evenals CORDURA®-stof op cruciale blootgestelde gebieden. Dit is het begin van een reis, en dit is slechts het begin!

Workwear 365 Slijtvast Fleecejack: Een Kijkje in de Kleuren

Het Slijtvast Fleecejack is verkrijgbaar in drie kleuren:

  1. Ballyclare Slijtvast Fleece Jack Navy
  2. Ballyclare Slijtvast Fleece Jack Black
  3. Ballyclare Slijtvast Fleece Jack Charcoal

Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van verschillende werkomgevingen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke marineblauwe jas, een veelzijdige zwarte jas of een stijlvolle slijtvast fleecejack, de Ballyclare 365-collectie heeft het allemaal voor u.

Slijtvast Fleecejack Moderne look

Het is duidelijk dat het Slijtvast Fleecejack ontworpen is met de behoeften van de moderne werknemer in het achterhoofd. Met zijn weerbestendige eigenschappen, hoogwaardige materialen en doordachte ontwerp biedt deze fleecejas de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Of u nu een vakman, een bouwvakker of een outdoor-enthousiasteling bent, het Slijtvast Fleecejack is uw betrouwbare partner voor elke klus.