Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Bamboo basics heren be a bamboe fashionista

Bamboo basics heren de naam zegt het eigenlijk al; basic kleding gemaakt van bamboe. Bamboo Basics is marktleider in Nederland als het gaat om Bamboo Basics. Bamboo basics het zijn eigenlijk maar twee woorden maar deze twee woorden betekenen zoveel meer. Met het gebruik van de grondstof bamboe streeft Bamboo Basics naar een betere en duurzamere wereld. Door bamboe textiel te gebruiken in de onderkleding wordt er tijdens het productieprocess water bespaard. Bamboe heeft namelijk voldoende aan de regenval van moeder natuur en zorgt ook nog eens voor minder verdamping. In vergelijking met gewone textielsoorten is de productie van bamboe textiel tot wel 80% minder belastend voor het milieu. Daarom zeggen we bij de spijkerbroeken specialist uit de achterhoek be a bamboe fashionista. Bamboo Basics heren voor een eerlijke en goede prijs zodat jij er ook duurzaam bij kunt lopen.

34.95 incl btw,
2 Pack
34.95 incl btw,
2 Pack
34.95 incl btw,
2 Pack
16.95 incl btw,
3 Pack

De voordelen van Bamboe kleding? Bamboo basics heren

Gebruik van Bamboe in kleding kent alleen maar voordelen. Zowel voor het milieu als voor jezelf! Al sinds 2001 wordt Bamboe als textielvezel gebruikt in de onderkleding. Bamboe textiel heeft namelijk als eigenschap dat het zijdezacht is en hierdoor dragen de Bamboo basics heren extreem comfortabel. Het heeft zelfs dezelfde eigenschappen als kasjmier! Dit komt namelijk door het ronde oppervlak van de bamboevezel. Ondanks dat de bamboe onderkleding zijdezacht is, is het ook nog eens heel erg sterk en geeft het een perfecte pasvorm. Bamboe ondergoed sluit prachtig om ieder lichaamstype aan en voelt heerlijk comfortabel aan. De combinatie met katoen en stretch zorgt ervoor dat jij straks als een echte bamboe fashionista door het leven kunt gaan. Daarnaast is bamboe hypoallergeen voor de heren die een gevoelige huid hebben is dit de perfecte oplossing.

Bamboo Basics heren heerlijke thermo comfort en UV beschermend 

Verder beschikt de Bamboo Basics onderkleding ook over thermo comfort en UV-bescherming zo ben jij extra verkoeld in de warme zomermaanden en worden 98% van de schadelijke UV-straling ge filtert. En in de koude warme winter maanden houdt de bamboe onderkleding je lekker warm door de open structuur van de vezels. Zo kan jij als een echte bamboe fashionista het hele jaar door Bamboe kleding dragen. 

Zeker niet onbelangrijk voor de bamboe fashionista’s de milieuvriendelijke voordelen! Bamboe is het snelst groeiende gewas dat overal in de wereld kan groeien en geen kunstmatige bewatering nodig. Ook heeft het geen pestecides of insectticiden nodig in tegenstelling tot andere textiel kleding stukken Nog een bijkomend pluspunt voor de bamboe fashionnista’s is dat bamboe 35% meer CO2 opneemt dan alle andere planten en 10x meer oogst dan katoen!  

6 voordelen van Bamboo basics heren kleding

  • bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan;
  • heeft een perfect fit;
  • bamboe textiel is antibacterieel en anti-transpirant;
  • kleding van bamboe beschikt over thermo comfort en UV-bescherming;
  • bamboe kleding neemt veel vocht op en maskeert vieze geurtjes;
  • en het gebruik van bamboe is milieuvriendelijk! Bamboe heeft geen kunstmatige bewatering, pesticides en insecticiden nodig en neemt 35% meer CO2 op.