Toont alle 8 resultaten

Leren riemen zwart voor een klassieke look

Draag jij ook altijd een mooie leren riem in je mooie stretch jeans. Zodat je de stretch broek niet de hele dag op hoeft te hijsen. Daarom is het belangrijk dat je kiest uit de leren riemen zwart van Timbelt. Want deze mooie leren riemen hebben een hoge kwaliteit en de gespen zijn nikkel vrij. Wat ook bijzonder is aan dit riemen merk is dat de leren riemen zwart in Nederland worden gemaakt. Daardoor heb jij een stukje Nederlands ambacht om je broek heen zitten. Wil jij ook een stukje Nederlands ambacht in bezit krijgen. Bestel dan vandaag nog online jou favoriete leren riem online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Je kan natuurlijk ook eerst je favoriete leren riem uitproberen. Kom dan eens langs bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo kan je in alle rust je favoriete leren riem uitkiezen.

14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39.95
14.95 incl btw,
3 voor €39,95
19.95 incl btw,
14.90 incl btw,
3 voor €39.95

Leren riemen zwart made in Holland

Wist je dat de leren riemen zwart die je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek kunt bestellen. Allemaal gemaakt zijn in Nederland zo heb jij best wel een bijzonder stukje Nederlands ambacht in handen. Of je nu een leren riem zoekt met een stoere of smalle gesp je vind ze allemaal bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Kan jij haast niet meer wachten bestel dan vandaag nog online je favoriete leren riemen zwart. Zo kan jij morgen al genieten van deze mooie leren riem.

Leren riemen zwart van het bekende riemen merk Timbelt

Leren riemen zwart staat bijna op alle kleuren spijkerbroeken. En is daarom ook een echt goed verkochte kleur riem. Deze kleur riem behoort dan ook tot de basis collectie van het riemen merk Timbelt. Dit Nederlandse riemen merk wordt daarom ook al jaren met veel plezier gedragen door de dames en heren uit Nederland. Daarom vind je ook een uitgebreid aanbod in basis riemen in de kleur Zwart bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.