Toont alle 3 resultaten

De Onmisbare Storvik Job Korte Werkbroek

De Storvik Job korte werkbroek is een must-have voor elke professional die op zoek is naar een duurzame en functionele outfit. Deze korte werkbroek van Storvik is ideaal voor een breed scala aan activiteiten, waaronder bouwplaatsen, tuinieren en klussen rondom het huis.

29.95 incl btw,
2 voor €58

3 voor €85
29.95 incl btw,
2 voor €58

3 voor €85
29.95 incl btw,
2 voor €58

3 voor €85

Kenmerken van de Storvik Job Korte Werkbroek:

Drievoudig Gestikte Naden

De Storvik Job korte werkbroek beschikt over drievoudig gestikte naden, wat zorgt voor extra duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.

Hamerlus en Duimstokzak

Deze Storvik korte werkbroek heeft een geïntegreerde hamerlus en een duimstokzak, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de functionaliteit.

Elastische Tailleband en Brede Riemlussen

De elastische tailleband en brede riemlussen zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl ze ook ondersteuning bieden voor een gereedschapsriem.

Afritsbare Workerzakken

De korte werkbroek is voorzien van afritsbare workerzakken die open- en pennenzakken bevatten, wat zorgt voor extra opbergruimte.

Verschillende Zakken

De werkbroek beschikt over verschillende zakken, waaronder twee open en twee afsluitbare heupzakken, twee afsluitbare kontzakken, een duimstokzak en twee afritsbare workerzakken met open zakken en pennenzakken.

Materialen en Gewicht van de Korte werkbroek Job

De korte werkbroek is gemaakt van een slijtvaste stof (65% polyester, 35% katoen). Het gewicht van de broek is 270 gram /m2, wat zorgt voor een lichtgewicht maar toch duurzame werkbroek.

Storvik Job verkrijgbaar in meerdere Kleuren

De korte werkbroek is beschikbaar in zes kleuren: Zwart, Marine, Antra, Khaki, Wit en Olijfgroen.

Job Korte Werkbroek: duurzaam, functioneel, comfortabel

De Storvik Job korte werkbroek is een duurzame, functionele en comfortabele keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare werkbroek. Met zijn veelzijdige kenmerken en slijtvaste materialen, is deze werkbroek ideaal voor gebruik op de bouwplaats, in de tuin of bij klussen rondom het huis.