Toont alle 6 resultaten

Cars Jeans Dames

Cars Jeans is begonnen met jeans in 1982 en dit is vanaf het begin gelijk een succes geweest. Met perfecte basics en stoere modellen voor dames. Nu nog steeds laten de dames vandaag de dag hun jeansbenen in een Cars spijkerbroek zien. Van hoge taille tot aan skinny fit bestel vandaag nog je favoriete Dames cars spijkerbroek online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.


Cars Jeans Dames Ophelia skinny fit high waist

Cars Jeans Dames worden graag gedragen door de dames. Dit komt voornamelijk door de hoge taille en strakke skinny fit look. Een bekende high waist skinny jeans van Cars Jeans is de Ophelia. De Cars Jeans Ophelia is verkrijgbaar in 4 verschillende wassingen. En in de lengtematen 30-32 en lengtemaat 34.

Cars Jeans Dames Amazing skinny fit high waist

De Cars Jeans Dames Amazing Skinny fit high waist is een veel gedragen stretch jeans bij de dames. Deze Cars Jeans Amazing sluit mooi hoog in de taille aan en sluit mooi strak om benen heen. Wil jij ook graag je jeansbenen de denimlook geven die ze verdienen. Bestel dan vandaag deze dames stretch jeans online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. In de lengtematen 30-32-34.

Cars Jeans Elif skinny fit high waist

Voor de stoere denim look is de Cars Jeans Elif een leuke aanvulling op je spijkerbroeken garderobe. Deze stoere dames jeans heeft een stoer used effect met damage plekken. In een jeansomdraai creer jij een casual denim look. De Elif van Cars Jeans is er alleen in lengtemaat 30 en is bedoeld om op enkelhoogte te dragen met een paar leuke platte gympen.