Toont alle 3 resultaten

Bamboe ondergoed dames als een tweede huid

Je ziet het niet maar voelt het wel daarom moet Bamboe ondergoed dames perfect zitten. Veel dames dragen daarom ook veel ondergoed van het merk Bamboo Basics. Deze dames ondermode draagt ook als een tweede huid. En is hierom ook zeer geliefd bij de dames. Bamboetextiel voelt heerlijk zacht aan, als een zijden laag. Daarom zal bamboe ondergoed ook nooit vervelend zitten en dragen of schuren. Een groot voordeel van bamboe is dat de vezel groter is dan die van katoen. Hierdoor wordt het vocht veel beter in het bamboe damesondergoed opgenomen. Zo blijf je langer fris en fruitig. Bijkomend voordeel is, dat nare geuren minder worden opgenomen en het bamboe ondergoed hierdoor langer fris ruikt. Er is daarom ook bewust gekozen om geen labels in het ondergoed te verwerken maar juist te kiezen voor een print met productdetails. Alles om een zo groot mogelijk comfortabel gevoel te geven!


Damesondergoed gemaakt van bamboe en organisch katoen ook zacht voor de huid

Bamboo basic ondergoed voor dames is gemaakt van bamboe viscose met een klein deel organisch katoen met stretch. Deze combinatie met de katoen maakt de stof sterker en de stretch zorgt voor de comfortabele pasvorm. Vanwege deze eigenschappen wordt Bamboe ondergoed dames ook graag gedragen door vrouwen met huidproblemen en allergieën. Daarom is Bamboo basic damesondergoed ook hypoallergeen. De dames ondermode is verkrijgbaar in de maten S-M-L-XL verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De dames ondermode collectie van Bamboo Basic bestaat uit 3 verschillende modellen slip, hipster en string. Bestel vandaag nog jouw favoriete bamboe ondermode online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.

Bamboe ondergoed dames goed voor het milieu en jezelf

Wist je dat bij het dragen van Bamboe ondergoed dames je ook een steentje bijdraagt aan moeder natuur. Bamboo Basic damesondergoed is namelijk goed voor het milieu. Het gebruik van bamboe is een duurzaamer alternatief dan traditionele textiel soorten zoals katoen. Tijdens het groeien en oogsten van bamboe zijn er gelukkig geen pesticiden of andere middelen nodig. Deze plant bezit van zichzelf al antibacteriele stoffen. Ook is bamboe waterbesparend de plant heeft al aan natuurlijke regenval ruim voldoende water en dit zorgt weer voor minder water verdamping.