Toont alle 5 resultaten

Spijkerjassen heren

Spijkerjassen voor heren zijn een tijdloos en veelzijdig kledingstuk dat elke man in zijn garderobe zou moeten hebben. In deze gids gaan we in op alles wat je moet weten over denim jassen voor mannen.


Waarom Spijkerjassen voor heren?

Het dragen van spijkerjassen doet echt iets voor de man. Ze passen goed bij elke huidskleur en benadrukken blauwe ogen. Bovendien zorgt de stugge stof voor een coole, nonchalante look.

"Een Denim jacket is een statement op zich, een symbool van stoerheid en stijl."

Geschiedenis van de spijkerJas

"Denim is a love that never fades." - Elio Fiorucci

De spijkerjas is een klassiek kledingstuk dat zijn oorsprong vindt in de late 19e eeuw. Het werd oorspronkelijk gedragen door cowboys en mijnwerkers vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Door de jaren heen is de denim jas een mode-icoon geworden, gedragen door iedereen van rocksterren tot filmsterren.

Hoe Draag je een spijkerjas

Een spijkerjas kan op verschillende manieren worden gedragen, afhankelijk van de stijl die je wilt uitstralen. Hier zijn enkele tips:

  • Casual: Combineer je denim jas met een basic wit T-shirt en zwarte jeans voor een relaxte look.
  • Chic: Draag je denim jas over een coltrui en chino's voor een stijlvolle look. Rock 'n' Roll: Combineer je denim jas met een bandshirt en gescheurde jeans voor een stoere look.
  • Code voor een stijlvolle look: Denim jas + coltrui + chino's

Hoe Onderhoud je spijkerJassen voor heren

Het onderhouden van spijkerjassen voor heren is vrij eenvoudig. Hier zijn enkele tips:

  • Was de jas niet te vaak. Denim is een duurzaam materiaal dat niet vaak gewassen hoeft te worden.
  • Draai de jas binnenstebuiten voordat je hem wast om de kleur te behouden.
  • Laat de jas aan de lucht drogen om krimp te voorkomen.

Kleuren en Stijlen

Spijkerjassen voor heren zijn er in verschillende kleuren, van gebleekt denim tot diep zwart. Ze kunnen klassiek zijn, zoals die van Brams Paris, of meer casual, zoals de denim jackets van Cars Jeans.

Kraagopties

De meeste spijkerjassen voor heren hebben een denim kraag, maar er zijn ook opties met nepbont of zelfs zonder kraag, zoals die van Cheap Monday.

Voor Koude Dagen

Voor koudere dagen zijn er gevoerde denim jackets voor heren, zoals die van Cars Jeans. Deze bieden extra warmte en comfort zonder concessies te doen aan stijl.

Ritsen en Knopen

Er zijn jackets die geen knopen hebben maar ritsen, al dan niet ter decoratie. Dit voegt een modern tintje toe aan het traditionele denim jacket.

Het Kiezen van het Juiste Denim Jacket

Het kiezen van het juiste denim jacket hangt af van je persoonlijke stijl en behoeften. Of het nu gaat om een klassieke of een moderne look, er is altijd een denim jacket dat bij je past.

Spijkerjassen geven je outfit een boost

Het dragen van een spijkerjas is een makkelijke manier om je outfit een boost te geven. Of je nu kiest voor een klassieke of moderne look, de veelzijdigheid van denim jackets voor heren maakt ze tot een essentieel onderdeel van elke garderobe.