Toont alle 3 resultaten

Ballyclare Stretch Werkbroek: 2 modellen uit de 365 collectie

Ballyclare stretch werkbroeken hebben een prominente plek in de wereld van werkkleding. Deze stretch werkbroeken maken deel uit van de Ballyclare 365 collectie en biedt gebruikers comfort en duurzaamheid die ze nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden.

70.12 incl btw,
2 voor €135

3 voor €195
70.12 incl btw,
2 voor €135

3 voor €195
70.12 incl btw,
2 voor €135

3 voor €195

Overzicht van de Ballyclare Stretch Werkbroek

Ballyclare stretch werkbroeken zijn er in twee verschillende modellen:

  1. Workwear 365 Lichtgewicht Stretch Werkbroek Met Cordura®
  2. Workwear 365 Stretch Werkbroek Met Cordura® Kniezakken

Beide modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om te kiezen wat het best bij hun smaak past.

Workwear 365 Lichtgewicht Stretch Werkbroek Met Cordura®

Deze broek is beschikbaar in twee kleuren: Zwart, Marineblauw

Workwear 365 Stretch Werkbroek Met Cordura® Kniezakken

Dit model wordt geleverd in drie verschillende kleuren:Zwart, Marineblauw, Charcoal

Nu we een overzicht hebben van de verschillende modellen en kleuren, laten we eens dieper ingaan op de kenmerken van de Ballyclare stretch werkbroek.

Kenmerken van de Ballyclare Stretch Werkbroek

"Ballyclare stretch werkbroeken zijn ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en stijl."

Comfort

De stretch werkbroek is gemaakt van stretchstof, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm die zich aanpast aan de bewegingen van de gebruiker. Dit maakt het ideaal voor werknemers die veel bewegen tijdens hun werk.

Duurzaamheid

De broek is voorzien van Cordura® versterkingen, een hoogwaardige stof die bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Dit zorgt ervoor dat de broek lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Stijl

De stretch werkbroek heeft een modern en stijlvol ontwerp. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat werknemers een werkbroek kunnen kiezen die past bij hun persoonlijke stijl.

Comfort van de Ballyclare Stretch Werkbroek

De stretch werkbroek is speciaal ontworpen om maximaal comfort te bieden aan de gebruikers. De werkbroek is gemaakt van een stretchstof, wat betekent dat hij zich aanpast aan de bewegingen van de gebruiker, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Duurzaamheid van de Ballyclare Stretch Werkbroek

Stretch werkbroeken zijn ontworpen voor duurzaamheid. Ze zijn voorzien van Cordura® versterkingen, een hoogwaardige stof die bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.

Stijl van de Stretch Werkbroek

Stretch werkbroeken van Ballyclare hebben een modern en stijlvol ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat werknemers een stretch werkbroek kunnen kiezen die past bij hun persoonlijke stijl.

Stretch werkbroeken van Ballyclare een uitstekende keuze

Stretch werkbroeken zijn een uitstekende keuze voor werknemers die op zoek zijn naar comfort, duurzaamheid en stijl in hun werkkleding. Met zijn stretchstof, Cordura® versterkingen en verschillende kleuropties, is het een investering die de moeite waard is.