Toont alle 3 resultaten

Ballyclare Cordura Werkbroeken: Meer dan alleen een simpele werkbroek

Ballyclare Cordura Werkbroeken zijn meer dan alleen werkkleding – ze zijn een belichaming van kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Of u nu op zoek bent naar lichte werkbroeken, slijtvaste werkbroeken of stretch werkbroeken, de 365 Cordura Werkbroeken hebben het allemaal.

17.95 incl btw,
74.95 incl btw,
2 voor €145

3 voor €210
74.95 incl btw,
2 voor €145

3 voor €210

Bescherming in Elke Situatie: Ballyclare Cordura Werkbroeken

Het maakt niet uit wat het werk ook inhoudt, ongeacht het weer, Ballyclare Cordura Werkbroeken hebben een hoge kwaliteit. Hun wind- en waterdichte eigenschappen maken ze ideaal voor buitenwerk, terwijl CORDURA® Stretch en Ripstop stoffen ingebouwd in de broeken zorgen voor extra duurzaamheid. Of uw werk nu vereist dat u knielt, kruipt, bukt of strekt, 365 Cordura Werkbroeken zullen altijd hun werk doen, elke dag, overal.

Ontwerp of Technologie?

Bij de Cordura Werkbroeken van Ballyclare kwam de ontwerp inspiratie uit diverse sectoren zoals sportmerken, modetrends en straatkleding, terwijl er ook nauwkeurig gekeken werd naar materiaal prestaties en technologie. Het A.V.S (active vaporise system) stof gebruikt in onze Polo en T-shirt werkkleding zorgt voor vochttransport en hoge ademendheid om uw lichaam fris en droog te houden. Onze slim fit werkbroek met ingebouwde stretch verbetert de bewegingsvrijheid.

Met platte naden en getapete naden, fleece warmte, waterdichte en windbestendige eigenschappen, isolatie en lichtgewicht stoffen, zijn de 365 Workwear Cordura Werkbroeken ontworpen voor werk, werkers en dagelijks gebruik.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De YKK ritsen die we gebruiken in de Cordura Werkbroeken collectie versterken de kwaliteit en levensduur van het product. Alle mogelijke stresspunten in onze broeken zijn versterkt met stiksels om extra duurzaamheid te bieden, evenals CORDURA® stof op de meest blootgestelde gebieden. Deze broeken zijn het begin van een reis, en dit is slechts het begin!

Ballyclare Cordura Werkbroeken Collectie

De 365 Cordura Werkbroeken zijn onderdeel van de Ballyclare 365 collectie en komen in drie verschillende types:

  1. Ballyclare Stretch werkbroek met Cordura® kniezakken
  2. BallyClare Slijtvaste Werkbroek Met Cordura
  3. Ballyclare Lichtgewicht Stretch Werkbroek Met Cordura

365 Workwear: Ballyclare Lichtgewicht Stretch Werkbroek Met Cordura®

De 365 Workwear Lichtgewicht Stretch Werkbroek Met Cordura® zijn de perfecte keuze voor professionals die lichte, maar toch duurzame werkkleding nodig hebben. Deze broeken zijn verkrijgbaar in Marine en Zwart.

365 Workwear BallyClare Slijtvaste Werkbroek Met Cordura®

Voor degenen die op zoek zijn naar extra duurzaamheid, biedt de 365 Slijtvaste Werkbroek Met Cordura®. Ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te weerstaan, zijn deze broeken verkrijgbaar in Zwart en Antraciet.

365 Workwear Ballyclare Stretch werkbroek met Cordura® kniezakken®

De 365 Stretch werkbroek met Cordura® kniezakken® bieden zowel comfort als duurzaamheid. Deze broeken zijn verkrijgbaar in Zwart, Antraciet en Marine.

Ballyclare Cordura Werkbroeken een betrouwbare partner

365 Cordura Werkbroeken zijn ontworpen om u te ondersteunen, ongeacht de taken die u moet uitvoeren. Met hun geavanceerde stoffen en technologie, stijlvolle ontwerpen en uitgebreide collectie, zijn deze broeken een betrouwbare partner voor elke werkdag. Kies voor Ballyclare Werkbroeken en ervaar het verschil zelf.