Resultaat 1–24 van de 65 resultaten wordt getoond

Petrol Industries Kleding: Een reis door Erfgoed en Duurzaamheid

Petrol Industries, een merk dat synoniem staat voor vakmanschap in denim, heeft zijn sporen verdiend sinds zijn oprichting in 1989. Het merk heeft altijd inspiratie geput uit vintage auto’s en motorfietsen, en heeft dit doorgeschoven in hun kledingontwerpen.

69.90 incl btw,
2 voor €120
69.90 incl btw,
2 voor €120
49.90 incl btw,

Het Erfgoed van Petrol industries Kleding

Petrol Industries heeft een motor-gecentreerde mindset. Het merk is er trots op dat het op de snelweg rijdt, waar het maken van onvergetelijke roadtrips en het leven ten volle leven het belangrijkst zijn. Dit zal nooit veranderen.

"We gebruiken geen benzine voor onze avonturen, we dragen het alleen." - Petrol Industries

Petrol Industries Kleding de weg naar een Schonere Toekomst

Terwijl het merk trouw blijft aan zijn erfgoed, heeft het een nieuwe spannende reis ingezet: de Weg naar een Schonere Toekomst. Deze weg is geïnspireerd door erfgoed, ontworpen voor de toekomst. Door deze nieuwe weg toe te voegen, blijft het merk impact maken, maar dan minder op de planeet.

Duurzame Collectie

De toekomstbestendige overgang wordt versneld door adrenaline-aangedreven avonturen zoals de duurzame collectie, het verkennen van de coolste zero-emissie voertuigen en andere coole duurzame initiatieven.

Petrol Industries Collecties

Petrol Industries biedt een volledig denim gedreven lijn, en de collecties zijn geclassificeerd in drie categorieën om aan elke stilistische behoefte te voldoen. De categorieën zijn: Klassiekers, Custom en Verzamelobjecten. Elk label vertegenwoordigt een andere draai aan het ontwerp, terwijl het trouw blijft aan de kern van de Petrol geest.

  1. Klassiekers: Deze categorie omvat de tijdloze stukken die altijd in stijl blijven.
  2. Custom: Deze categorie omvat de stukken die aangepast kunnen worden aan de individuele stijl van de drager.
  3. Verzamelobjecten: Deze categorie omvat de unieke stukken die verzamelaars graag willen hebben.

Conclusie over Petrol industries Kleding

Petrol Industries Kleding blijft trouw aan zijn roots terwijl het een duurzame toekomst omarmt. Met hun motor-gecentreerde mindset en passie voor vakmanschap in denim, blijven ze innovatieve en stijlvolle kledingstukken creëren die minder impact hebben op onze planeet.