Toont alle 3 resultaten

Brams Paris Hugo stretch jeans twill stretch

Vind je ook dat het tijd is voor iets anders dan een stretch denim. Dan wordt het tijd dat je kennis maakt met een bekend jeansmodel. Van een bekend Nederlands jeansmerk. Want met de Brams Paris Hugo stretch jeans heb je eindelijk is een keer wat anders gevonden. En zo hoef je niet stad en land af te zoeken naar een mooie twill stretch jeans. Want twill stretch draagt gewoon veel prettiger dan normale stretch jeans. Ten eerste het draagt veel prettiger en de stof is veel zachter. Daarom wordt het tijd dat je de Hugo stretch jeans komt passen bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Of als je dit te veel moeite vind dan bestel je lekker makkelijk je favoriete twill stretch denim online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Dit allemaal vanuit huis vanaf je luie stoel vanachter je desktop, tablet of smartphone.

44.95 incl btw,
2 voor €74,95

3 voor €104,95
44.95 incl btw,
2 voor €74,95

3 voor €104,95
44.95 incl btw,
2 voor €74,95

3 voor €104,95

Brams Paris Hugo stretch jeans draagt heerlijk en staat geweldig

Vind jij ook dat een stretch jeans niet alleen geweldig moet staan maar ook prettig hoort te zitten. Want niks is zo belangrijk als comfort want als een jeans er geweldig uitziet en hij zit niet prettig dan heb je er vrij weinig aan. Daarom is het belangrijk om de Brams Paris Hugo stretch jeans van Brams Paris te gaan dragen. Want deze heerlijke twill stretch denim staat niet alleen geweldig hij zit ook nog eens super. Dus kom vandaag nog naar de denim specialisten uit de Achterhoek en kom de Hugo stretch jeans uitproberen.

De Hugo stretch jeans is verkrijgbaar in vier verschillende wassingen

Deze mooie twill stretch jeans Brams Paris Hugo stretch jeans is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De donkere kleuren zijn de Hugo E14 Navy, Hugo E14 Antra, Hugo E14 Black. En de lichte kleur van deze vier twill stretch denims is de kleur Hugo E14 Sand. Al deze 4 twill stretch jeans modellen zijn in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36 verkrijgbaar. En in de inch maten 29 inch maat t/m inch maat 42.