Toont alle 4 resultaten

Ballyclare Stofjas: Een Klassiek Werkkledingstuk

Ballyclare Stofjas is een essentieel onderdeel van de klassieke werkkledingcollectie van Ballyclare. Het is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, marineblauw en koningsblauw. Deze stofjas combineert comfort, functionaliteit en stijl, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende werkomgevingen.


Kenmerken van de Ballyclare Stofjas

De Ballyclare Stofjas is ontworpen met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. Het biedt bescherming en comfort voor mensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, inclusief voedselverwerking en gezondheidszorg.

Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste kenmerken van de Ballyclare Stofjas:

 1. Biedt bescherming tegen vlambogen (Arc Flash Protective)
 2. Maakt deel uit van de Ballyclare Classic collectie
 3. Verkrijgbaar in verschillende maten
 4. Comfortabel en duurzaam

De Ballyclare Stofjas is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

 1. Wit: Een klassieke kleur die professionaliteit en netheid uitstraalt.
 2. Zwart: Een stoere en stijlvolle kleur die past bij elke outfit.
 3. Marineblauw: Een veelzijdige kleur die zowel casual als formeel kan worden gedragen.
 4. Koningsblauw: Een levendige en opvallende kleur die zorgt voor een pop van kleur in uw werkoutfit.

Onderdeel van de Classic Collectie

De Ballyclare Stofjas maakt deel uit van de Classic Werkkleding collectie van Ballyclare. Deze collectie omvat een breed scala aan kwalitatieve werkkleding die ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën.

Hoe onderhoudt je de Ballyclare Stofjas

Het onderhouden van uw Ballyclare Stofjas is essentieel om de levensduur te verlengen en de kwaliteit te behouden. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van uw stofjas:

 • Was de jas regelmatig: Het is belangrijk om de jas regelmatig te wassen om vuil en vlekken te verwijderen. Volg echter altijd de wasinstructies op het label om te voorkomen dat de jas beschadigd raakt.
 • Droog de jas correct: Vermijd het gebruik van een droger, aangezien de hoge hitte de stof kan beschadigen. In plaats daarvan, hang de jas op om te drogen.
 • Bewaar de jas correct: Bewaar de jas op een droge en geventileerde plaats om te voorkomen dat er schimmel of onaangename geurtjes ontstaan.

Online bestellen

Kortom, de Ballyclare Stofjas is een betrouwbare keuze voor werkkleding. Het biedt kwaliteit, duurzaamheid en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bestel vandaag nog uw Ballyclare Stofjas bij Broeken Binkie de spijkerbroeken & werkkleding specialist uit de Achterhoek en ervaar het verschil zelf.