Toont alle 3 resultaten

Brams Paris Jason

Brams Paris Jason is een moderne slim fit stretch jeans van een mooie kwaliteit. Door de moderne wassingen is dit een graag gedragen Brams Paris stretch jeans. Deze Jason stretch spijkerbroek is een mooie modieuze stretch spijkerbroek. En zijn makkelijk te combineren met de rest van je jeans outfit. In een jeansomdraai creëer jij je favoriete slim fit spijkerbroeken look.

2 voor €75
39.95 incl btw,
2 voor €75
39.95 incl btw,
2 voor €75
39.95 incl btw,

Brams Paris Jason 3 kleuren

Jason stretch jeans is verkrijgbaar in 3 moderne wassingen. Allemaal in een mooie stretch denim kwaliteit. Doordat de Jason strakker om de benen heen aansluit zit er meer stretch in de Jason slim fit jeans. Zodat jij heerlijk vrij kunt bewegen. Alle Jason stretch spijkerbroeken hebben allemaal de zelfde slim fit pasvorm met 2% stretch. Pasvorm loopt vanaf de bovenbenen tot aan de enkels mooi strak aangesloten.

Kenmerken Jason slim fit stretch jeans

  • De Jason stretch heeft een extra smalle broekspijp die mooi om de benen aansluit
  • Deze spijkerbroeken hebben een mooie moderne wassing
  • Slim fit Jason bevat 2% stretch voor extra comfortabel draagcomfort
  • De Jason slim fit is er in 3 verschillende kleuren

Brams Paris Jason stretch spijkerbroek

Tegenwoordig bevatten bijna alle spijkerbroeken van Brams Paris stretch. Hierdoor bewegen de mannen ook een stuk makkelijker in de Brams Paris slim fit stretch spijkerbroeken. De 2% stretch in de Jason slim fit zorgt voor dat extra draagcomfort. En dat is geen overbodige luxe in deze Brams Paris slim fit stretch spijkerbroek.