Veilig achteraf betalen online doe je veilig met Riverty (voorheen Afterpay) bij Broeken Binkie

Het is mogelijk om bij ons achteraf te betalen. Achteraf betalen gaat via Riverty (voorheen Afterpay). Wanneer je hebt gekozen voor deze optie, ontvang je je bestelling van broekenbinkie.com bij je thuis. Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht van Riverty per e-mail. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Als je tevreden bent met je bestelling, dan betaal je via de knop in deze e-mail. Wil je een deel of alles retourneren? Dan betaal je alleen voor het deel wat je houdt.

Riverty voert voor broekenbinkie.com het volledige achteraf betaalproces uit. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Het is bij ons niet mogelijk om te kiezen voor betaling met Riverty wanneer je een afwijkend afleveradres opgeeft of het pakket wil afhalen in een winkel of bij een PostNL punt.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen via 020-7230270. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

Online bij Broeken Binkie Veilig achteraf betalen met Riverty

Bij https://www.broekenbinkie.com is het mogelijk om met Riverty achteraf te betalen. Wilt je dus eerst je spullen bekijken en dan achteraf betalen, dan is dat geen probleem. Bij https://www.broekenbinkie.com maken we gebruik van Riverty om achteraf betalen mogelijk te maken. Na het doorlopen van het betalingsproces van Riverty, krijgen wij een bericht van de betaling. Indien de betaling is geaccepteerd, dan zullen wij je bestelling opsturen naar het gewenste adres. Wil je veilig achteraf betalen, kies dan voor deze betalingsdienst van Riverty.

Waarom kan ik niet betalen met Riverty:

Als je niet kunt betalen met Riverty kan dit verschillende oorzaken hebben, wij leggen hieronder enkele voorbeelden uit.

 1. Het is bij een Riverty betaling vereist dat je factuur- en verzendadres op hetzelfde adres staan geregistreerd. Je kunt je pakket dus niet bij een PostNL punt of winkel af laten leveren als je achteraf wilt betalen.

 2. Riverty maakt op basis van verschillende factoren een klantenprofiel aan. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met je leeftijd, woonplaats, persoonlijke informatie etc. Deze informatie wordt gebruikt om het bedrag te bepalen wat je af mag nemen bij Riverty. Dit kan dus verschillen per persoon.

  Als het bedrag van je bestelling te hoog is, kan het voorkomen dat je niet kunt betalen met Riverty. Broeken Binkie. kan dit bedrag niet voor je verhogen. Hiervoor moet je contact opnemen met Riverty.

  Als je de eerste keer bestelt via Riverty, ligt je bestedingslimiet tussen de €75,- en de €300,-. Wanneer er al vaker besteld is, is de limiet €800,-.

 3. Als je te veel rekeningen open hebt staan bij Riverty, wordt deze betaalmogelijkheid uitgesloten.

Je betaalplicht ligt bij Riverty. Om deze reden raden wij je aan om bij problemen of vragen contact op te nemen met de klantenservice van Riverty via telefoonnummer 020-7230270.

 

Veilig achteraf betalen, de voordelen:

 • Eenvoudig online bestellen
 • Nooit meer vooruit betalen
 • Niet meer wachten op retourgeld
 • Alle producten online achteraf te betalen
 • Betaal enkel voor het product dat je wilt houden
 • Nooit meer op zoek naar je random reader
 • Ook makkelijk wanneer je even geen geld hebt
 • Je weet zeker dat Broeken Binkie betrouwbaar is