Veilig achteraf betalen online doe je veilig met Billink bij Broeken Binkie

Veilig achteraf betalen is al een paar jaar mogelijk binnen de online wereld. In veel EU lidstaten is achteraf betalen al heel populair, maar de Nederlandse consument maakt liever gebruik van iDEAL. In Nederland zijn we helemaal opgegroeid met iDEAL, want deze betaalmethode is sinds het begin van het online aankopen al mogelijk. Zodoende heeft deze manier van betalen het vertrouwen gewonnen van de Nederlandse consument. Maar achteraf betalen is nog veel makkelijker dan iDEAL en minstens even veilig. Je betaalt pas wanneer je de spullen in huis hebt èn wilt houden, met achteraf betalen bij Billink.

Veilig achteraf betalen met Billink bij Broeken Binkie

Online bij Broeken Binkie Veilig achteraf betalen met Billink (B.V)

Bij https://www.broekenbinkie.com is het mogelijk om met Billink achteraf te betalen. Wilt je dus eerst je spullen bekijken en dan achteraf betalen, dan is dat geen probleem. Bij https://www.broekenbinkie.com maken we gebruik van Billink om achteraf betalen mogelijk te maken. Na het doorlopen van het betalingsproces van Billink, krijgen wij een bericht van de betaling. Indien de betaling is geaccepteerd, dan zullen wij je bestelling opsturen naar het gewenste adres. Wil je veilig achteraf betalen, kies dan voor deze betalingsdienst van Billink (B.V).

Veilig achteraf betalen met Billink bij Broeken Binkie, ben jij de volgende!

Wil je de bestelling online veilig achteraf betalen omdat je eerst de spullen thuis wilt bekijken, dan is dit mogelijk. Als je het betalingsproces bij de betalingsdienst Billink (B.V.) hebt doorlopen en de betaling wordt goedgekeurd, dan krijgen wij bij Broeken Binkie de order binnen en dan sturen wij je bestelling naar jouw adres. Veilig achteraf betalen met Billink werkt heel eenvoudig en makkelijk. Je bestelling ontvang je thuis en je betaalt achteraf alleen voor de spullen die je houden wilt. Geen gedoe meer met een vooruitbetaling of wachten op je retourgeld. Namens Billink (B.V) ontvang je een factuur die je dan binnen 14 dagen betalen kan. Dit is toch wel heel gemakkelijk!

 

Veilig achteraf betalen, de voordelen:

  • Eenvoudig online bestellen
  • Nooit meer vooruit betalen
  • Niet meer wachten op retourgeld
  • Alle producten online achteraf te betalen
  • Betaal enkel voor het product dat je wilt houden
  • Nooit meer op zoek naar je random reader
  • Ook makkelijk wanneer je even geen geld hebt
  • Je weet zeker dat Broeken Binkie betrouwbaar is