Toont alle 4 resultaten

Cars Jeans Spijkeroverhemd

Een Cars Jeans spijkeroverhemd is een must-have voor Cars spijkerbroeken fans. Spijkeroverhemden geven je een stoere denim look met dit klassieke denim kledingstuk creëer je de meest stijlvolle denimlooks. De spijkeroverhemden van Cars Jeans met lange mouw zijn het hele jaar door te dragen. Met opgerolde mouwen als de temperaturen buiten weer oplopen en bij koude temperaturen afgerolde mouwen. Een spijkerblouse komt het meest tot zijn recht als je deze draagt op een stoere donkere spijkerbroek of chino. In de warme zomermaanden kan je ook heel leuk boven je favoriete denim short een spijkeroverhemd dragen.


Cars Spijkerblouse 4 kleuren

De Cars spijkerblouse is er in 4 verschillende kleuren. Deze zijn er in 2 modellen het model Eastwood 3 kleuren en het model Kevin 1 kleur. Het model Eastwood wordt het meest gedragen door de Cars spijkerbroeken fans. De meest donkere kleur van de Eastwood de Rinshed wassing wordt het meest gedragen dit komt omdat deze kleur het makkelijkst combineert met spijkerbroeken.

Eigenschappen van de Spijkerblouse

Het model Eastwood is een stretch spijkeroverhemd dit zorgt voor een prettig draagcomfort. Denim shirt Kevin is een wijd vallend spijkeroverhemd.
  • Eastwood heeft een normale pasvorm
  • De Eastwood is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL
  • Het denim shirt Eastwood bestaat voor 98% uit katoen en voor 2% uit stretch
  • Model Kevin heeft een regular fit pasvorm
  • De Kevin is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL