Toont alle 2 resultaten

Brams Paris Tom echte spijkerbroeken zonder stretch

De Brams Paris Tom is de meest gedragen spijkerbroek van Brams Paris. Zijn comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat deze spijkerbroek veel wordt versleten. Voor de mannen die nog opzoek zijn naar een normale eenvoudige spijkerbroek is deze spijkerbroek van Brams Paris een perfecte oplossing. Deze spijkerbroek heeft rechte broekspijpen en is verkrijgbaar in 2 spijkerbroeken kleuren en bestaan voor 100% uit katoen.

34.95 incl btw,
2 voor €64,95

3 voor €89,95
34.95 incl btw,
2 voor €64,95

3 voor €89,95

Brams Paris Tom online bestellen in 2 kleuren

Als je de Tom Online gaat bestellen bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Heb je de keuze uit 2 verschillende spijkerkleuren. Een normale klassieke Blauwe spijkerkleur ook wel stone wash genoemd. Naast de Blauwe spijkerkleur is deze spijkerbroek ook verkrijgbaar in een zwarte spijkerkleur.

  • Tom A50 normale Blauwe stone wash kleur rechte broekspijpen rits sluiting 100% katoen
  • Tom E50 900 Black Zwarte spijkerbroek rechte broekspijpen rits sluiting normale taille

Eigenschappen van de Tom

  • Rechte broekspijpen regular fit jeans
  • Normale taille medium waist
  • Pasvorm van de Tom is bij allebei de kleuren hetzelfde
  • Allebei de kleuren zijn van 100% katoen
  • Ook voor de korte en lange benen de Tom is er in de lengtematen 28-30-32-34-36-38

Brams Paris Tom werkbroek

De werkspijkerbroek Tom wordt ook veel als werkbroek gebruikt. Dit komt door de stevige denim stof waarvan deze spijkerbroek is gemaakt. En niet te vergeten de voordelige prijs. Ook wordt deze spijkerbroek veel gedragen door mannen die een hekel hebben aan stretch jeans en opzoek zijn naar een spijkerbroek zonder stretch. Voor zwaardere werkzaamheden is er een uitgebreidere Brams Paris werkbroeken collectie Online te vinden bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.