Toont alle 3 resultaten

Brams Paris Dames Jeans

Ben jij ook al bekend met Brams Paris Dames Jeans wat leuke denim kwaliteit brengt voor leuke betaalbare prijzen. Dan wordt het eens tijd dat je kennis maakt met het jeansmerk Brams Paris. Dit bekende Nederlandse jeansmerk wordt al meer dan 40 jaar met heel veel plezier gedragen. Met een brede keuze in breedtematen van inch maat 28 t/m inch maat 40 zit er altijd wel een jeans bij die prettig zit. Bestel daarom vandaag nog jouw favoriete dames jeans van Brams Paris Online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.


Brams Paris dames Jeans Kate

De hoge taille Brams Paris Kate is een graag gedragen dames stretch jeans. Dit komt door de fijne hoge pasvorm maar ook door de goede stretch kwaliteit. Deze stretch jeans is ook perfect voor de dames met een korte beenlengte want de Brams Paris Kate is er in de lengtes 30 en lengtemaat 32. Verder is deze dames jeans verkrijgbaar in 3 verschillende wassingen. En je kan het hele jaar deze spijkerbroek met een paar simpele muisklikken bestellen. Want deze dames jeans van Brams Paris behoort tot de all season of basic jeans collectie. Zo kunnen jouw jeansbenen het hele jaar door in je favoriete stretch jeans rondlopen.

Brams Paris Lisa R12 werkbroek

Met de professionele dames werkbroek Brams Paris Lisa R12 heb jij een mooie dames werkjeans die je kan gebruiken voor al je professionele klussen. Deze stretchwerkjeans valt onder het label BP functional van Brams Paris. Het is een hoge taille van een rijke mooie dikke kwaliteit met een mooie stretch kwaliteit. Voeg vandaag nog deze mooie professionele dames werkbroek toe aan je winkelmandje. En bestel hem online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.