Toont alle 2 resultaten

Brams Paris Mike

Brams Paris Werkbroeken met duimsteek zakken zijn er in verschillende werkjeans modellen. De meest bekendste werkbroek van het jeanslabel BP Functional met een duimstok zak is de Brams Paris Mike. Deze mooie werkbroek is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. BP Functional is een jeanslabel van het jeansmerk Brams Paris waar alle professionele werkbroeken onder vallen. Draag jij ook normale werkbroeken met alleen een duimstok zak dan is deze spijkerbroek een prima aanvulling op je werkbroeken collectie. Bestel jouw favoriete werkjeans online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.

44.95 incl btw,
2 voor €79,95

3 voor €109,95
44.95 incl btw,
2 voor €79,95

3 voor €109,95

Brams Paris Mike 2 kleuren

De Brams Paris Mike BP Functional met duimsteek zakken is verkrijgbaar in 2 spijkerbroeken kleuren. In een donker Blauwe kleur deze wordt aangeduid met het kleur nummer A82. En de normale spijkerbroeken kleur wordt aangeduid met A50. De meest gedragen kleur is de Mike A50 dit komt door de prijs deze is voordeliger dan zijn broertje de Mike A82. Draag je liever een professionele werkbroek met duimstok zakken dan is er nog de Brams Paris Sander met dubbel gestikte Cordura kniestukken en de stretch werkjeans David R12. En voor de moderne uitstraling is er nog de Mark A82.
  • Mike A50 normale spijkerbroeken kleur rechte broekspijp met duimstok zak
  • Mike A82 donker Blauwe spijkerbroeken kleur rechte broekspijp met duimstok zak

Eigenschappen van de werkjeans Mike

  • Pasvorm van deze werkbroeken zijn allebei hetzelfde
  • Comfortabele rechte broekspijpen regular fit
  • Normale taille medium waist
  • In de lengtematen 30-32-34-36
  • En voor de stevige man is deze werkbroek ook een uitkomst deze werkbroek gaat tot inchmaat 44

Brams Paris Mike BP Functional werkbroeken

Bij Brams Paris worden al jaren fijne werkbroeken gemaakt onder het jeanslabel BP Functional. De meest eenvoudigste werkbroek is de BP Functional Mike. Deze is verkrijgbaar in 2 wassingen met een eenvoudige duimstokzak. Wil jij ook graag een normale werkjeans aantrekken naar je werk. Bestel dan vandaag nog deze mooie werkjeans Online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.