Enig resultaat

Red Button Sienna

Red Button Sienna is een bekend jeansmodel bij de dames die het jeansmerk Red Button Jeans een warm jeanshart toedragen. Deze stretch jeans is vaak te herkennen aan de ritsen die links en rechts van de linker en rechter voorzakken zitten. En wat vaak ook als detail wordt aangebracht zijn rivits op de linker en rechter voorzakken. In het voorjaar en najaar worden er verschillende kleuren van de Sienna aan de collectie van red button toegevoegd. Tijdens de warme zomermaanden wordt de sienna in lichte kleuren toegevoegd aan de collectie. Dit zijn vaak lichte jeanskleuren en leuke zomerse tinten. In het najaar zijn dit donkere jeanskleuren en leuke kleuren die bij het najaar passen.

Oorspronkelijke prijs was: €69.90.Huidige prijs is: €39.90. incl btw,
Aanbieding!
2 voor €70

Red Button Jeans Sienna

Red Button heeft de laatste jaren naam gemaakt als betrouwbaar en vooraanstaand jeansmerk. Hierbij zijn de Red button spijkerbroeken perfect voor de modebewuste vrouw die er graag leuk uit wil zien. Daarom maken ze bij Red Button spijkerbroeken zonder enige compromis. Een goed voorbeeld hiervan is de Red Button Sienna. Bij alle modellen is het belangrijk dat deze net zo lang worden doorgepast totdat de pasvorm perfect is. Het aantal red button fans neemt daarom ook in rap tempo toe.

Sienna van Red Button bij de spijkerbroeken specialist

De populaire Red Button spijkerbroeken bestel je het hele jaar door online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Natuurlijk mag bij deze Red Button spijkerbroeken niet het populaire jeansmodel Sienna ontbreken. Daarom bestel jij het hele jaar door je favoriete Red Button spijkerbroek met een paar simpele muisklikken. 24/7 365 dagen per jaar jou favoriete stretch jeans tot in je huiskamer.