Toont alle 3 resultaten

New Star Memphis

Voor de dames die graag een rechte broekspijp met hoge taille dragen is de New Star Memphis een perfecte dames stretch jeans. Deze stretch spijkerbroek heeft een hoge taille met een fijne stretch kwaliteit waardoor deze spijkerbroek de hele dag heerlijk draagt. Bestel jouw favoriete New Star jeans Dames online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.

44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80

Verkrijgbaar in 2 jeans wassingen New Star Memphis

Het model New Star Memphis is in een donkere wassing en een midden kleur Blauw. Deze stretch spijkerbroeken hebben een fijne hoge pasvorm en een mooie stretch kwaliteit waardoor jouw jeansbenen de hele dag heerlijk vrij rond bewegen. De mooie Memphis donkerblauwe kleur is de meest gedragen spijkerbroeken kleur van de twee wassingen. Dames die al bekend zijn met deze diep donkerblauwe stretch spijkerbroek. Weten als geen ander hoe makkelijk deze basic te combineren is met de rest van je kleding garderobe.

Memphis high waist stretch jeans

Het jeansmerk New Star verkoopt al sinds jaar & dag de New Star Jeans Memphis. Dit is een stretch jeans die graag wordt gedragen door de dames. Dit komt mede door de brede keuze in breedte en lengtematen en natuurlijk niet te vergeten de fijne stretch kwaliteit. Hierdoor beweeg je je de hele dag heerlijk in deze mooie stretch spijkerbroek. En of je nu korte of lange benen hebt deze stretch spijkerbroek matcht prima bij je korte of lange beenlengte. In een simpele jeansomdraai creëer jij je favoriete spijkerbroeken look zodat je met een prettig gevoel de deur uit gaat. Ben jij er al over uit welke spijkerbroeken look het gaat worden. Bestel dan vandaag nog deze mooie stretch jeans online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.