Toont alle 2 resultaten

New Star Nebraska regular fit

De New Star Nebraska is een New Star stretch jeans van het jeansmerk New Star. Deze stretch jeans heeft echte ouderwetse rechte broekspijpen. Dus voor de mannen met brede bovenbenen is dit een perfecte stretch spijkerbroek. Ook worden deze stretch spijkerbroeken veel gebruikt als werkjeans bij lichte werkzaamheden. Het prettige aan deze stretch jeans is dat deze stretch spijkerbroek wat dunner van stof is. Hierdoor heb je het gevoel dat er niet de hele tijd zware jeans om je jeansbenen heen hangen.

32.90 incl btw,
2 voor €60

3 voor €85
32.90 incl btw,
2 voor €60

3 voor €85

New Star Nebraska Twee kleuren

New Star Nebraska stretch jeans is verkrijgbaar in twee verschillende spijkerbroeken kleuren. Deze Nebraska stretch jeans is er in de Nebraska Dark Wash en de Nebraska Stone Wash. De meest gedragen Nebraska stretch jeans is met uitstek de Nebraska Stone Wash.

Eigenschappen van de Nebraska stretch jeans

  • Deze Nebraska stretch jeans hebben rechte broekspijpen
  • Pasvorm van deze New Star Jeans is regular fit jeans (extra bredere pasvorm om de bovenbenen)
  • Pashoogte hoge taille ( High Waist )
  • Het is een 5 pocket jeansmodel
  • Verkrijgbaar in Twee verschillende jeans kleuren
  • Ze bestaan voor 98% uit katoen en voor 2% uit stretch
  • En deze stretch spijkerbroek zijn er in de lengtematen 30-32-34-36 en in de inch maten 29 inch t/m 46 inch

Nebraska stretch jeans de perfecte basic

Stretch jeans is niet meer weg te denken. Maar voor de mannen met bredere bovenbenen is dit niet helemaal de perfecte oplossing. Daarom heeft het jeansmerk New Star een stretch jeans met een bredere pasvorm bij de bovenbenen op de jeansmarkt gebracht. Deze Nebraska stretch spijkerbroeken bestel je het hele jaar door online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. 24/7 365 dagen per jaar met een paar simpele muisklikken je favoriete stretch jeans bij je in huis