Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Red Button Jeans high waist

Bij Red Button Jeans zit hij er al een tijdje er aan te komen maar dit seizoen lijkt de Red button Jeans high waist eindelijk door te breken. En wat is het een geweldige broek! de high waist jeans. Allereerst wordt je silhouet er veel beter van. Je benen worden door de hoge taille optisch veel langer en slanker. Bovendien is het bukken en per ongeluk laten zien van je ondergoed verleden tijd. Maar de Red Button hoge taille spijkerbroek is ook een geweldige jeans om te matchen met de rest van je outfit.

69.90 incl btw,

Red Button high waist maken je benen optisch langer

Het is geen geheim meer dat de hoge taille spijkerbroeken van Red Button de benen optisch langer doen lijken. En dit vinden de dames die dit jeansmerk een warm jeanshart toedragen helemaal geweldig. Ieder seizoen zijn er weer verschillende Red Button Jeans high waist modellen verkrijgbaar. In verschillende wassingen met smalle pijpen, flair pijpen, rechte pijpen. Zodat jij je benen die extra cm's mee kan geven die ze verdienen. En wil je graag ook nog een paar cm's smokkelen draag dan een paar hoge hakken onder je favoriete Red Button spijkerbroek.

Red Button Jeans hoge taille online bij de spijkerbroeken specialist

Het hele jaar door bestel je met een paar simpele muisklikken hoge taille spijkerbroeken van het jeansmerk red Button. Online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Zo kan jij het hele jaar door je favoriete Red Button spijkerbroek lekker makkelijk vanuit huis bestellen. En hoef je niet meer de deur uit.