Toont alle 6 resultaten

Red Button jeans Jimmy

Red Button Jeans kenmerkt zich door de goed zittende pasvormen en heerlijke draagcomfort. Kortom de perfecte dames jeans. Het model Red Button Jeans Jimmy van Red Button hebben mooie wassingen en uitgewerkte details. Het hele seizoen zijn is deze stretch jeans in verschillende wassingen verkrijgbaar. Omdat ze zich bij Red Button alleen maar bezig houden met het maken van perfect zittende Red Button spijkerbroeken kan elke vrouw een perfect zittende jeans van Red Button vinden die bij haar past.


Red Button Jimmy verkrijgbaar in 6 wassingen

Het hele jaar door is de Jimmy van Red Button verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Zo shop jij het hele jaar door 1 van je 6 favoriete Jimmy's. Deze Red Button spijkerbroeken zijn het hele jaar door online en offline verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Allemaal in de lengtematen 30-32 en lengtemaat 34 en in de confectie maten 34 t/m confectie maat 46.

Jimmy Repreve

Ook de Jimmy van Red Button is uit een gedeelte van plastic pet flessen gemaakt. Jaarlijks gooien we wereldwijd Miljarden plastic flessen op de vuilnisbelt. Maar nu kunnen we eindelijk ook ons steentje bijdragen aan moeder natuur. REPREVE is de toonaangevende, meest vertrouwde merkvezel gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic petflessen. Wil jij ook graag verschil maken bestel dan vandaag jouw favoriete Jimmy Repreve online bij de spijkerbroeken specialist.