Toont alle 10 resultaten

Red Button Jeans Tessy Jog

De populaire Red Button Jeans Tessy Jog is niet meer weg te denken uit de collectie van Red Button Jeans. Dit is een populaire poplin jogg jeans die met veel plezier wordt versleten door de dames die Red Button een warm jeanshart toedragen. In het najaar is de Red Button poplin stretch jeans verkrijgbaar in alle leuke najaarskleuren. Tijdens de warme zomerdagen is de Tessy in alle voorjaars kleuren verkrijgbaar en natuurlijk in een 7/8ste lengte.


Negen kleuren Red Button Tessy

Red Button Jeans Tessy Jog zijn dit voorjaar verkrijgbaar in Negen verschillende kleuren. Dit voorjaar is er keuze uit 8 zomerse tinten en 1 denim kleur. De meest gedragen kleuren die dit voorjaar getipt worden zijn de kleuren Khaki en Hazelnut. En natuurlijk niet te vergeten!!! de klassieke spijkerbroeken kleur Tessy Jog Denim. .

Tessy Jog Online bij de spijkerbroeken specialist

Bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek zijn het hele jaar door de bekende Red Button spijkerbroeken verkrijgbaar. Hier hoort natuurlijk niet te vergeten het bekende model Tessy Jog van Red Button bij. Deze poplin stretch jeans shop jij 24/7 365 dagen per jaar online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.