Hartelijk dank voor je bestelling! Je bestelling is verwerkt en wordt gereed gemaakt voor verzending. Mocht er een verkeerde maat of adres zijn ingevoerd tijdens het bestellen mail dit dan even naar [email protected] en dan passen wij dit aan.

Je ontvangt op het ingevulde mailadres een bevestigingsmail van ons. In deze mail staat dat je een bestelling bij ons hebt gedaan.

Het kan wezen dat deze mail in je spam map is terecht gekomen. als deze ook niet in je postvakin staat neem dan even contact met ons op via [email protected]

De factuur van de bestelling ontvang je als de bestelling wordt bezorgd deze zit bij je bestelling toegevoegd. Bewaar deze factuur goed in je eigen administratie in verband met je garantierechten.

VERZENDEN BIJ BROEKEN BINKIE

Nadat we je bestelling hebben ingepakt en gereed hebben gemaakt voor verzending ontvang je van ons een mail dat we je bestelling hebben verwerkt en verzonden.

Als de bestelling wordt afgegeven bij het Post NL distributiepunt en deze daar wordt ingescand ontvang je van ons de track en trace code via de email.

LEVERTIJD BIJ BEZORGEN

Bijna alle producten die je bij Broeken Binkie vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je voor 17.00 uur en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. De levertijd voor Nederland, België en Duitsland kan 1 tot 4 werkdagen bedragen. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, worden op maandag verwerkt.

RUILEN EN RETOURNEREN

Wil jij graag je bestelling naar ons terug sturen of ruilen dat is mogelijk doormiddel van ons bedank formulier aan de achterzijde in te vullen die bij de bestelling of ruiling inzit.

Je kan via onze website via het retour portaal daarna heel eenvoudig ervoor kiezen of je de ruiling of retour thuis bij je laat afhalen of dat jezelf bij je in de buurt bij een punt de ruiling of retournering afgeeft.

Via deze link kom je bij ons op het retour portaal Klik hier

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Zie hiervoor onze uitgebreide retourprocedure op onze website. Bij klachten verwijzen wij je naar onze klantenservice.

Op het bedank formulier staat het ruil en retour proces ook nog eens duidelijk uitgelegd

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

Op onze website vind je onze algemene voorwaarden. Je hebt aangegeven hiervan kennis te hebben genomen en hiermee akkoord te gaan. Indien gewenst kun je deze van de site uitprinten en bij je factuur bewaren. 

Vraag & Antwoord

Wat zijn de verzendkosten?

Bij https://www.broekenbinkie.com worden alle bestellingen vanaf €30,- gratis verzonden. Ruilen bij https://www.broekenbinkie is gratis

Voor retourneren van bestellingen brengen wij achteraf €5,- in rekening dit verekenen wij achteraf na ontvangst van de retournering.

Wat is de levertijd van de bestelling

Levertijd

Bijna alle producten die je bij Broeken Binkie vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle en verzekerde levering. Bestel je voor 17.00 uur en is het artikel voorradig? Dan heb je het door jou bestelde artikel in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. De levertijd voor Nederland, België en Duitsland kan 1 tot 4 werkdagen bedragen.

Hoe ziet de verpakking van de bestelling eruit?

Wij verzenden onze kleding in plastic verzendzakken of in dozen bekijk hier onze verzendzakken of verzenddoos.

Wordt de bestelling ook bij iemand anders afgeleverd?

De bestelling zal als eerste bij u opgegeven verzendadres worden aangeboden. Mocht er niemand aanwezig zijn dan zal de bestelling bij de buren worden aangeboden. 

Mocht u niet willen dat de bestelling bij de buren wordt afgeleverd. Of u wilt de bestelling bij een bezorgpunt in de buurt laten bezorgen. Geef dit bij opmerkingen aan tijdens het invullen van u persoonsgegevens en adres gegevens bij het plaatsen van een bestelling. Voor meer informatie ga dan naar de pagina verzending.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Download hier de algemene voorwaarden in PDF formaat. Of bekijk hier onze pagina waar al onze algemene voorwaarden in bescheven staan.

Algemene voorwaarden
Wat zijn de betaal mogelijkheden?

Bij https://www.broekenbinkie.com kan u betalen met de onderstaande betaalmogelijkheden.

  • Ideal
  • Overboeking
  • Creditcard
  • Billink achteraf betalen
  • ING Pay
  • Belfius direct net
  • KBC/CBC Betaalknop
  • Bancontact
  • Sofort Banking
  • Apple Pay

Mocht u meer willen weten over onze betaalmethodes bekijk dan onze pagina over de betaalmogelijkheden.

Wat doe je als blijkt dat er een defect of een beschadeging aan een kleding stuk is?

Ruilen of Retourneren defecte of beschadigde kleding

Allereerst vervelend om te horen dat je kleding beschadigd of defect is. Hiervoor kan u met ons contact opnemen 0314-341888 voor een passende oplossing. Of u kan via deze link beschadigde kleding een contact formulier invullen wij zullen hierna binnen 24 uur contact met u opnemen voor een passende oplossing wilt u gelijk een passende oplossing bel dan even met ons 0314-341888.

Wat is de bedenktermijn?

Bij https://www.broekenbinkie.com heeft u een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Zo heeft u voldoende tijd of u de bestelling wilt houden ruilen of retourneren. Voor een uitgebreide informatie over onze bedenktermijn van 14 dagen. Verwijzen wij u naar de pagina bedenktermijn.

Toch nog een vraag?

Rob Founder of Broeken Binkie

Rob van Dijk
Founder

Voor mij is het weer een geslaagd succes als de klant met een goed zittende spijkerbroek onze winkel verlaat.

Co Founder Yvonne Broeken Binkie

Yvonne van Dijk
Co Founder

Mijn streven is dat de klant het als een feestje ervaart om bij ons te komen shoppen. En na afloop een lekker kopje koffie drinken.

Co owner Chrissy Broeken Binkie

Chrissy van Dijk
Co Owner

Ik vind het leuk om iemand persoonlijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste kleding en accessoires die bij hem of haar passen. Een praatje maken zodat ze met een tevreden gevoel hier weer de deur uitgaan.

Co Owner Mike Broeken Binkie

Mike van Dijk
Co Owner

Voor mij is het belangrijk dat de klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat. En natuurlijk veel plezier beleeft aan zijn aankoop.

Broeken Binkie al meer dan 35 jaar passie voor spijkerbroeken

Wij geloven in goede kwaliteit spijkerbroeken en werken daarom alleen met betrouwbare jeansmerken. Goede kwalitatieve spijkerbroeken beginnen bij hun pasvorm.

Wij bij Broeken Binkie voelen ons verantwoordelijk voor het winkelplezier van onze klanten, want zonder jullie zouden we niet al meer dan 33 jaar bestaan. Daarom zijn wij continu bezig om de winkel zo gezellig mogelijk te maken. Kom eens kijken in onze winkel, de koffie wordt vers gezet.