Toont alle 3 resultaten

Bamboe Singlets voor dames

Bamboe Singlets voor dames het woord bamboe zecht het eigenlijk al. Het is gemaakt van bamboe viscose met een klein deel organisch katoen. Door deze super combinatie met katoen is de stof veel sterker en de stretch zorgt voor de comfortabele pasvorm. Vanwege deze goede eigenschappen worden bamboe shirts door de dames ook graag gedragen met huidsproblemen allergieën. Vandaar dat het merk Bamboo Basics ook hypoallergeen is. De dames tops zijn verkrijgbaar in de maten S-M-L-XL in de kleuren wit & zwart. Er zijn ook Bamboe T-shirts en Bamboe spaghetti tops voor dames ook in de maten S-M-L-XL en in de kleuren wit & zwart. Bestel vandaag nog jouw favoriete bamboe tops online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.


Echte bamboe fashionista's dragen Bamboe singlets

Bamboe dames Singlets zijn zo geweldig om te dragen omdat de stof van bamboevezels een aantal hele goede eigenschappen heeft. Bamboe kan tot wel 40% meer vocht opnemen dan katoen wel zo aangenaam als je een hele dag druk werken thuis komt. Ook heeft bamboe antibacteriële eigenschappen, waardoor je langer frisser en fruitig ruikt. Bovendien zijn onze Bamboo Basics tops van een gemengde stof, namelijk bamboe en biologisch katoen, wat een super combinatie is. Door bamboe tops te gaan dragen doe je niet alleen jezelf een plezier maar je ontlast hierdoor ook onze eigen moeder natuur. Be a Bamboe fashionista voor een betere wereld van morgen.

Bamboe Singlets je voelt ze wel maar ziet ze niet

Je ziet het niet maar voelt het wel daarom moeten Bamboe Singlets dames perfect zitten. Veel dames dragen daarom ook veel singlets van het merk Bamboo Basics. Deze dames tops dragen daarom ook als een tweede huid. En is hierdoor ook zeer geliefd bij de dames. Bamboetextiel voelt heerlijk zacht aan, als een zijden laag. Daarom zullen bamboe shirts ook nooit vervelend zitten en dragen of schuren. Een groot voordeel van bamboe is dat de vezel groter is dan die van katoen. Hierdoor wordt het vocht veel beter in de bamboe dames shirts opgenomen. Bijkomend voordeel is, dat nare geuren minder worden opgenomen en de bamboe kleding hierdoor langer fris ruikt.