Wat is een skinny jeans

Veel mensen vragen zich vaak af wat nu eigenlijk een skinny jeans is? Eigenlijk is dit heel eenvoudig een skinny jeans is vaak een stretch spijkerbroek die extra strak om de benen aansluit. En wees gerust het maakt niet uit of je smalle of brede bovenbenen hebt een skinny jeans staat bij ieder figuur. Alleen is het belangrijk om te weten op welke manier je hem moet dragen zodat deze skinny bitch het beste tot zijn recht komt om je benen. 

Skinny fit stretch spijkerbroeken voor mannen 

Dat de skinny jeans voor de mannen niet meer is weg te denken uit het straatbeeld. Vinden wij bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek geweldig. Menig man knapt namelijk een heel stuk op met een mooie skinny fit jeans. Zeker wanneer je een alledaagse casual look draagt met een oversized extra lang t-shirt en een paar stoere sneakers onder je opgerolde skinny stretch spijkerbroek. Maar voor de nette look verricht deze jeans ook wonderen. Met een paar stoere laarzen en een mooi overhemd bijvoorbeeld. Natuurlijk wel afgekleed met een colbert. Het aanbod in strakke skinny stretch jeans is overweldigend te noemen. Je kunt gaan voor slank makende zwarte varianten, ruig gebleekte of zomers bleach. En voor een meer ruig randje een stoere destroyed ripped skinny jeans exemplaar. 

Wat is een skinny jeans

Mannen met stevige bovenbenen dragen hun skinny jeans op een andere manier 

Dat de mannen met stevige benen een skinny stretch spijkerbroek rechts hoeven te laten liggen is een understatement. Mannen met stevige bovenbenen moeten hun skinny jeans gewoon op een andere manier dragen. Wel strak maar met een opgerolde broekspijp voor een blote enkel wat zorgt voor meer frisse lucht en een gunstig silhouet. 

Wat is een skinny jeans

Cars Jeans groot aanbod in strakke skinny stretch jeans 

Bij het bekende jeansmerk is er een groot aanbod in Cars  skinny stretch spijkerbroeken. Van de welbekende modellen Aron, Dust en Brescia. Allemaal vekrijgbaar in verschillende jeans wassingen. En in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. En in de inch maten 27 inch t/m 40 inch. 

Aron super skinny stretch spijkerbroek in meedere jeans kleuren 

De Aron super Skinny fit voor mannen van Cars Jeans, is een mooie stretch spijkerbroek die extra strak aansluit om de benen. Deze stretch spijkerbroek is verkrijgbaar in 4 jeans wassingen. Aron Skinny Blue Black, Aron super skinny black used, Aron super skinny stone used, Aron super skinny dark used. Deze jeans wassingen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 32-34 en lengtemaat 36. En in de inch maten 27 inch t/m inch maat 38. 

Aron Super skinny dark used
Aron Super skinny black used

Brescia super strakke stretch spijkerbroek in 5 denim kleuren 

Het jeansmodel Brescia van Cars Jeans is verkrijgbaar in 5 verschillende jeans wassingen. Dit is ook een super strakke stretch jeans van Cars voor de mannen. Deze mooie stretch spijkerbroek is er in de Brescia super skinny green tinted, Brescia super skinny grey used, Brescia super skinny stone bleached, Brescia super skinny dark used, Brescia super skinny black used. De 5 jeans wassingen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 32-34. En in de inchmaten 27 inch t/m 40 inch. 

Brescia skinny dark used
Brescia skinny black used

Cavin modieuze gewaagde skinny stretch spijkerbroek 

Cavin is een skinny jeans voor de meer extremere man deze stretch spijkerbroek heeft een stoere wassing met verf spetters. Deze jeans is verkrijgbaar in 4 wassingen Cavin Super skinny black used, Cavin super skinny dark used, Cavin super skinny grey used, Cavin super skinny dark used spot, Cavin super skinny black used. Al deze vier jeans kleuren zijn er in de lengtematen 32-34-36. En in de inchmaten 27 inch t/m inch maat 40. 

Cavin Super skinny dark used
Cavin super skinny grey used

Beste skinny bitch voor mannen die Cars spijkerbroeken verslijten Dust skinny fit 

De meest verkochte skinny fit stretch spijkerbroek voor mannen bij cars Jeans is de super skinny fit Dust. Deze stretch jeans is verkrijgbaar in 12 jeans wassingen. Dust super skinny 70ties Blue spot, Dust super skinny black coated, Dust super skinny black used, Dust super skinny blue black, Dust super skinny dark used spot, Dust super skinny dark used, Dust super skinny green cast used, Dust super skinny grey used, Dust super skinny stone bleached, Dust super skinny stone used, Dust super skinny twill black, Dust super skinny black used spot. Verkrijgbaar in de lengtematen 32-34 en lengtemaat 36. En in de inch maten 27 inch t/m 42 inch. 

Dust Super skinny blue black
ars Jeans Dust Super Skinny Grey Used
Dust super skinny grey used