Wat is slim fit jeans

Slim fit jeans ze zijn al sinds jaar en dag populair bij de vrouwen en worden door de dames tot op het laatste jeansdraad versleten. Nu hebben ook eindelijk de mannen de bekende jeanspasvorm ontdekt en dat werd tijd. Maar wat is nu eigenlijk een slim fit jeans, om dit fenomeen beter te begrijpen lees je hieronder alles wat je moet weten over slim fit stretch spijkerbroeken voor dames & heren 

Wat is nu eigenlijk een slim fit jeans 

Een slim fit jeans is een jeans die in de gehele lengte strakker aansluit om de benen. Vandaar het woord slim wat hierin voor komt. Deze pasvorm loopt vanaf de heupen smal toe tot aan de knieen en vanaf hier gaat de pasvorm weer iets rechter tot aan de enkels. Een slim fit pasvorm is niet te vergelijken met skinny jeans omdat een skinny jeans over de gehele lengte smal naar beneden loopt. Om de slim fit spijkerbroek comfortabel met het lichaam mee te laten bewegen zit hier vaak stretch in. Zodat iedere vrouw of man groot klein smal of breed zich prettig kan bewegen in deze pasvorm. 

Wat is slim fit jeans

Slim fit stretch spijkerbroeken voor heren 

Voor de mannen zijn er ook strakke stretch spijkerbroeken waar de vrouwen al heel wat jaren zijn gewend aan de strakke stretch slim fit spijkerbroeken. Zijn er nu ook eindelijk strakke stretch denim spijkerbroeken voor de mannen. En wat werd dat tijd een mooie strakke slim fit jeans die mooi om de benen aansluit staat gewoon veel mooier. Bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek vind je een groot aanbod in slim fit jeans. Allemaal in de lengtematen 30-32-34-36 en lengtemaat 38. En in de inch maten 27 inch t/m 42 inch. 

Wat is slim fit jeans

Slim fit stretch jeans voor de dames 

De dames weten al sinds jaar en dag dat slim fit stretch spijkerbroeken mooi afkleden. In een handomdraai créer je een zakelijke of casual look. In je vrije tijd draag je een leuk t-shirt met stoere print en een paar stoere gympen eronder en je kan met je vriendinnen op stap gaan. Voor de zakelijke look trek je een nette dames blouse met een mooi colbert eroverheen. Om de zakelijke slim fit jeans compleet te maken draag je een paar mooie hakken onder je strakke slim fit stretch spijkerbroek aan. Deze mooie strakke dames stretch jeans zijn allemaal verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en in de inchmaten 26 inch t/m 40 inch. En in de confectiematen 34 t/m confectie maat 46. Allemaal Online en Offline bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. 

Wat is slim fit jeans

New star jeans Jv slim stretch jeans voor mannen 

New Star Jeans heeft een strakke slim fit stretch spijkerbroek in zijn collectie voor de mannen. Deze mooie Jv Slim stretch jeans met strakke pasvorm is het hele jaar door in 8 wassingen verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. En in de winter en zomer maanden komen daar vaak nog 2 of 3 seizoens kleuren tijdelijk bij. Allemaal in de lengtematen 30-32-34-36 en in de inchmaten 28 inch t/m 42 inch. 

Jv Slim Dark Stone
Jv Slim Dark Blue

New Star Jeans New Orleans hoge taille strakke broekspijp 

Voor de vrouwen die een strakke slim fit stretch spijkerbroek met een hoge taille zoeken. Is er de New Orleans stretch jeans van New Star. Deze stretch spijkerbroek heeft een hoge taille en strakke slim fit broekspijpen. En verkrijgbaar in 3 wassingen en in de winter en zomer maanden komen daar vaak nog 1 of 2 seizoens kleuren tijdelijk bij. Allemaal in de lengtematen 30-32-34 en in de inchmaten 26 inch t/m 40 inch. 

New Star Jeans New Orleans Stone Used
New Orleans Stone Used
New Star Jeans New Orleans Dark Used
New Orleans Dark Used

Cars Jeans Blast meest gedragen slim fit stretch jeans model voor mannen 

De mannen die graag in een strakke Cars Jeans lopen kennen de populaire slim fit stretch jeans Blast van Cars Jeans. Dit is de meest gedragen slim fit stretch jeans van Cars Jeans voor mannen. Met een breed aanbod in verschillende wassingen het hele jaar. Vindt iedere Cars Jeans liefhebber wel een passende Blast stretch jeans in zijn maat. Deze mooie strak zittende stretch spijkerbroeken zijn er in de lengtematen 32-34-36 en lengtemaat 38. En in de inch maten 27 inch t/m 40 inch. 

Cars Jeans Blast Slim Fit Blue Black (2)
Cars Jeans Blast Blue Black
Cars Jeans Blast Slim Fit Black Used (2)
Cars Jeans Blast Black used

Red Button Jeans strakke stretch spijkerbroeken met geweldig strakke pasvormen 

Het bekende jeansmodel Jimmy van Red Button Jeans wordt al jaren met veel plezier versleten door de dames. En dit is natuurlijk niet voor niks dit komt natuurlijk door de geweldig zittende pasvorm van Red Button Jeans. Daarom kan je de Jimmy van Red Button ook het hele jaar door in 4 wassingen krijgen Online en Offline bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. En in de warme zomermaanden in een geweldige kleur Jimmy Bleach. In de lengtematen 30-32-34 en in de confectie maten 34 t/m confectiemaat 46. En in de winter en zomer maanden zijn er seizoens collecties beschikbaar van dit geweldige dames jeansmerk. 

Red Button Jimmy Dark Blue Used
Red Button Jimmy Mid Stone Used

Brams Paris Jason strakke slim stretch spijkerbroek voor mannen 

Bij Brams Paris hebben ze ook aan de mannen gedacht die van een strakke slim fit stretch spijkerbroek houden. Hiervoor hebben ze de Jason ontworpen deze stretch spijkerbroek is het hele jaar door 24/7 365 dagen per jaar verkrijgbaar in 3 wassingen. Allemaal in de lengtematen 30-32-34-36 en in de inch maten 28 inch t/m 42 inch. 

Brams Paris Jason C42 slim fit dark blue
Brams Paris Jason C42 Dark Blue
Brams Paris Jason C41 slim fit medium blue(1)
Brams Paris Jason C42 Stone Used

Strakke slim fit stretch jeans voor dames de Kate van Brams Paris

Voor de dames heeft Brams Paris een hoge taille slim stretch jeans ontworpen deze Kate stretch jeans is ook het hele jaar door verkrijgbaar. In de lengtematen 30-32 en in de inchmaten 28 inch t/m 40 inch. Deze mooie hoge taille stretch jeans is er een Blauwe used wassing en in een Zwarte used wassing verkrijgbaar. 

Brams Paris Kate C71 Mid Stone Used
Brams Paris Kate Mid Stone Used
Brams Paris Kate C72 Black Used
Brams Paris Kate Black Used
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.