Mom jeans combineren: inspiratie en tips

 

Jeans zijn onmisbaar in iedere kledingkast. Ze zitten comfortabel en je kunt er alle kanten mee op. Heb je een paar mom jeans in je garderobe? Dan weet je dat ze heel veelzijdig zijn. Je kunt ze combineren met verschillende items, waardoor je altijd modieus voor de dag komt. In dit artikel geven we inspiratie en tips over hoe je mom jeans het beste kunt combineren.

De basic look doet het altijd goed

In de eerste plaats is het belangrijk om te kiezen voor een basic look. Denk aan een basic top of een shirt met mom jeans. Dit is fijn om te dragen op een dag waarop je geen zin hebt om veel tijd te steken in je outfit. Bovendien kun je deze look makkelijk upgraden door er een leuke ketting of oorbellen bij te dragen. Zo heb je altijd een look waarop je terug kunt vallen met je dames spijkerbroeken.

Kies voor een blazer

De tweede look die we je willen voorstellen is een look met een blazer. Dit geeft je outfit net even wat meer pit en maakt het geheel wat chiquer. Een blazer kan bovendien ook heel goed dienen als statement piece in je outfit. Kies bijvoorbeeld voor een leuke print of kleur die eruit springt. Zo draag je op eenvoudige wijze toch iets unieks.

Onderschat de look met een vest niet

De derde outfit die we je willen voorstellen is een look met een vest. Dit is fijn voor de koudere dagen en geeft je outfit net wat meer warmte. Bovendien kun je hiermee ook heel goed spelen met verschillende lagen in je outfit. Zo creëer je makkelijk een interessante en unieke look.

Een formele jas met mom jeans

Als vierde outfit tip willen we je graag een look met een formele jas voorstellen. Dit is ideaal voor een dag op kantoor of een andere formele gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor een donkere spijkerbroek met een mooie formele jas en schoenen. Zo weet je zeker dat je er goed uitziet en je kunt deze look makkelijk aanpassen aan verschillende gelegenheden.

Combineer je damesjeans met een leuke trui

Als laatste willen we nog graag de combinatie met een mooie trui voorstellen. Dit is de perfecte look voor een dag waarop je wat meer casual voor de dag wilt komen. Een mooie trui maakt het geheel af en zorgt ervoor dat je er toch stijlvol bijloopt. Kies wel altijd voor een goede pasvorm, want dit draagt namelijk ook bij aan hoe stylish je eruitziet.

Al met al zijn dit enkele verschillende looks die je kunt creëren met mom spijkerbroeken. Wij hopen dat je hiermee wat inspiratie hebt opgedaan en dat je met plezier aan de slag gaat met het combineren van je kleding.