De perfecte Jeans

De perfecte jeans

Wat is nu eigenlijk de perfecte jeans? Is dit een jeans van een bepaald jeansmerk of een spijkerbroek van een bepaalde prijs. Eigenlijk is dit helemaal niet te zeggen welke jeans perfect is. Degene die dat bepaald ben jij. Want jij bepaalt uiteindelijk of de jeans fijn zit en draagt of dat de jeans niet prettig zit. Daarom ga ik het niet hebben over de perfect zittende jeans in deze blog. Maar ik ga in deze Blog het hebben over verschillende pasvormen lengtematen breedtematen jeans kleuren. Zodat jij straks makkelijker tot de keuze kunt komen wat voor jouw de perfecte jeans is. 

De perfecte jeans

Welke perfecte jeanspasvorm past bij je figuur?  

Voordat je wilt weten welke perfecte jeans het beste bij je lichaams figuur past. Is het natuurlijk handig om te weten wat voor lichaamsfiguur jezelf hebt. Er zijn 4 verschillende type lichaamsfiguren lees hieronder de 4 verschillende type lichaamsfiguren:  

 • Zandloper figuur voor dames 
 • Atletisch figuur heren & dames
 • Peervormig figuur voor dames 
 • Appelvormig figuur heren & dames

De perfecte jeans bij een zandloper figuur

Bij een zandloper figuur kan je veel kanten op qua keuze met wat voor jeansmodel je graag zou willen dragen. Je herkent een zandloper figuur aan de volgende 3 punten. 

 • De Taille omvang is duidelijk kleiner als de heupen;
 • De borsten zijn groter;
 • De heupen zijn even breed als de schouders

Met een zandloper figuur kun je het beste kiezen voor een hoge taille jeans. Hierdoor komen de verhoudingen tussen je taille en je heupen tot zijn recht. Bij de dames worden hierdoor de vrouwlijke vormen perfect geaccentueerd. 
Je kan ook kiezen voor een hoge taille jeans met een rechte broekspijp. 

De perfecte jeans bij een atletisch figuur 

Een atletisch figuur herken je aan de volgende 3 punten.

 • De schouders zijn breder dan de taille
 • De taille is smal
 • De bovenbenen en onderbenen zijn licht gespierd 

Om je atletische lichaamstype te accentueren moet je bij het aanschaffen van je favoriete denim op de volgende punten letten. Ga voor een spijkerbroek met rechte of uitlopende broekspijpen met een smalle taille. Dit zorgt ervoor dat je taille er slanker uitziet dan je benen. Als je naar de achterzijde kijkt van de spijkerbroek kan je het beste voor grote achterzakken kiezen. Hierdoor vallen je billen meer op en lijken ze groter. 

De perfecte jeans bij een peervormig figuur 

Een peervormig lichaam herken je aan de volgende 4 punten. 

 • De heupen zijn breder als de schouders 
 • Smalle taille 
 • Met volle bovenbenen en heupen 
 • In verhouding kleinere borsten 

Bij het kiezen van een jeans voor een peervormig lichaam kun je het beste letten op de volgende punten. 
Kies voor een donkere kleur spijkerbroek of voor een traditionele  zwarte spijkerbroek. Om je jeans meer in balans te brengen met je brede heupen kan je het beste kiezen voor een broek met rechte pijpen. 
Wat betreft de achterzakken van een jeans met een peervormig lichaam. Kan je het beste kiezen voor grote achterzakken zonder stiksels hierdoor lijken je billen minder groot. 

De perfecte jeans bij een appelvormig figuur 

Een appelvormig lichaam herken je aan de volgende 4 punten. 

 • Slanke benen 
 • Weinig taille
 • Kleine heupen
 • De schouders zijn breder ten opzichte van de heupen

Bij het kiezen van een jeans voor een appelvormig lichaam kun je het beste letten op de volgende punten. 
Ga voor een hoge taille jeans zodat de kans op een “muffin top” zo klein mogelijk is. Daarnaast kan je best voor een slim fit jeans kiezen om je benen er mooi uit te laten komen. En voor de dames als tip de achterzakken kun je het best voor een stiksel kiezen om je billen er mooi uit te laten komen. 

De perfecte jeans

Perfecte Stretch Jeans draagt heerlijk en beweegt lekker mee 

Stretch jeans voor de dames al sinds jaar & dag het bekende fenomeen. Waar de dames al sinds jaar & dag gewend zijn aan de stretch spijkerbroeken beginnen de mannen nu eindelijk ook te wennen aan stretch jeans. Het prettige aan een stretch spijkerbroek is dat de stretch ervoor zorgt dat de jeans met je lichaamsbewegingen meebeweegt. En een bijkomend voordeel is dat de stretch jeans ook vaak nog eens mooi aansluit om de benen zo kleed een stretch spijkerbroek ook nog eens mooi af. Zo sla je gelijk twee stretch spijkerbroeken in 1 klap. Voor de dames zijn er de perfect zittende stretch jeans van Brams Paris, New Star, Red Button Jeans verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. De mannen kunnen kiezen uit de perfect zittende jeansmerken Brams Paris, New Star, Faster Jeans en Cars Jeans. 

De perfecte jeans

Brams Paris perfecte dames & heren stretch spijkerbroeken 

De bekende dames & heren stretch spijkerbroeken van Brams Paris. Staan bekend om hun eenvoudige looks en fijne pasvormen. Bij de dames is de Kate C71 mid stone used en de Kate C72 Black Used een veel gedragen stretch jeans. Deze stretch jeans is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32 en in de inch maten 28 inch t/m 40 inch. Voor de mannen is de Brams Paris Danny Stretch jeans een veel gedragen stretch spijkerbroek. De inch maten van de Danny stretch jeans lopen vanaf inch maat 29 t/m inch maat 46 en in de lengtematen 30-32-34-36 pasvorm regular fit jeans. Draag je liever een perfecte zittende Brams Paris slim fit stretch jeans dan zal de Daan stretch jeans of Jason slim fit jeans perfect om je benen zitten. 

Brams Paris Danny C24
Danny Stretch Jeans
Brams Paris Kate C71 Mid Stone Used
Kate Stretch Jeans
Brams Paris Daan R13
Daan Sretch Jeans

New Star perfect zittende stretch jeans voor dames & heren 

Bij de heren worden de heren benen ook een stuk vrolijker van de perfect zittende Jacksonville stretch jeans. Al jaren is dit de nummer 1 stretch jeans die met veel plezier wordt versleten door de mannen die New star stretch spijkerbroeken dragen. De Jacksonville stretch jeans is verkrijgbaar in 9 wassingen. In de lengtematen 30-32-34-36 en lengtemaat 38 en in de inch maten 29 inch t/m 46 inch. En bij de dames benen wordt de smalle broekspijp van de New Orleans stretch jeans zeer gewaardeerd. Maar er is natuurlijk ook gedacht aan de dames die liever een rechte broekspijp dragen. New Star heeft de Linosa Stretch Jeans en Memphis stretch jeans deze stretch broeken hebben een rechte broekspijp. Alle drie de bovengenoemde perfect zittende dames stretch jeans modellen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en in de inchmaten 26 inch t/m 40 inch. 

New star Jeans New Orleans Dark Used
New Orleans stretch
New star Jeans Jacksonville Dark Stone
Jacksonville stretch
New Star Jeans Memphis Stone Wash
Memphis stretch

Perfect zittende spijkerbroeken van Red Button Jeans  

Red Button heeft de laatste jaren naam gemaakt als een betrouwbaar en vooraanstaand jeansmerk. Hierbij richt Red Button Jeans zich op de modebewuste vrouw die er graag goed wil uitzien. Daarom maken ze bij Red Button spijkerbroeken met de beste stoffen zonder enige compromis. En dit is daarom ook terug te vinden in de sublieme pasvorm en een goede prijskwaliteitverhouding en oog voor detail. De perfecte fit staat daarom ook al sinds het begin bovenaan het prioriteitenlijstje van Red Button. Het streven van Red Button is daarom ook om elke jeans net zo vaak te passen en uit te proberen tot het aan hun eisen voldoet. Om dit te bereiken gebruikt Red Button Jeans dames comfortabele materialen met voldoende stretch. Het aantal Red Button stretch jeans fans neemt daarom ook in snel tempo toe. De veel gedragen perfect zittende stretch jeans bij Red Button is de Red Button Jimmy. 

Red Button Jeans Jimmy Dark Blue used
Jimmy dark blue used
Red Button Jimmy Mid Stone Used
Jimmy Mid Stone used

Cars Jeans stoere trendy perfect zittende jeans 

Cars Jeans wordt al jaren met veel plezier gedragen door de mannen. Dit komt natuurlijk door de vele keuze in verschillende modellen spijkerbroeken van dit jeansmerk. Of het nu skinny fit slim fit of regular fit is Cars Jeans weet steeds weer die spijkerbroek op de juiste plaats te slaan. Daarom vind je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek perfect zittende jeans van Cars Jeans. Verkrijgbaar in de lengtematen 32-34-36 en lengtemaat 38 en in de inch maten 27 inch t/m 42 inch. Populaire spijkerbroeken modellen van dit jeansmerk: 

 • Blast slim fit stretch Jeans
 • Bedford regular fit
Cars Jeans Bedford Slane Dark Used (2)
Bedford
Cars Jeans Blast Slim Fit London Magnette Grey Blue (2)
Blast Slim Fit

Professionele perfect zittende stretch werkjeans voor de mannen & vrouwen

Tegenwoordig kan je bijna alleen nog maar stretch spijkerbroeken kopen. Daarom vind je tegenwoordig ook professionele stretch werkbroeken bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Het is daarom ook dat de hardwerkende mannen steeds meer kiezen voor een perfect zittende stretch werkjeans. Voor de mannen zijn er 2 perfecte jeans werkbroeken van stretch dat zijn de Brams Paris David R12. En van New Star Jeans is dit de New Star Oregon. Beiden stretch werkbroeken zijn er in de lengtematen 32-34-36 en in de inchmaten 29 inch t/m 42 inch. Voor de dames is er nu eindelijk ook een perfect zittende stretch werkjeans dit is de Lisa R12 va Brams Paris. Deze stretch werkbroek is er in de lengtematen 30-32 en in de inchmaten 28 inch t/m 40 inch. Als extra hebben deze stretch werkbroeken voor dames & heren een duimstokzak en een zijzak met klittenband sluiting. 

Brams Paris David R12
David R12
New Star Jeans Oregon Stone Wash
New Star Oregon
Brams Paris Lisa R12
Lisa R12

Perfect zittende cordura werkjeans 

Tegenwoordig heb je ook werkjeans met cordura. Cordura is namelijk een stof wat 10 keer sterker is dan katoen en 100% slijtvast is. Bij de spijkerbroeken specialist zijn er 4 werkbroeken met cordura. Van twee verschillende jeansmerken. Van Brams Paris zijn dit de Sander A82, Sander E53 900 Black. Dit zijn werkspijkerbroeken met dubbel gestikte cordura kniestukken. Met een duimstokzak en een Zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting (klittenband) en een D ring. Verkrijgbaar in de inch maten 30 inch t/m 42 inch en in de lengtematen 32-34-36.  

Bij Brams Paris is er ook de Willem A82 dit is een werkbroek met een verstevigde achterband van cordura. De voor en achterzakken zijn ook afgewerkt met Cordura. Voor je beste maat is er ook nog ruimte, Zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting (klittenband) en een D ring. New Star heeft ook eenzelfde type werkjeans als de Willem A82 dit is de Montana Stone wash deze heeft dezelfde eigenschappen als de Willem A82 alleen heeft deze perfect zittende werkjeans een verbeterpunt. Namelijk een band van cordura aan de onderkant van de broekspijpen. 

Brams Paris Sander A82
Sander A82
Brams Paris Sander E53 900 Black
Sander Black
New Star Jeans Montana Stone wash
New Star Montana
Brams Paris Willem A82
Willem A82
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.