Hoe draag je bretels?

Hoe draag je Bretels

Hoe draag je bretels op je spijkerbroek? 

Hoe moet je je bretels eigenlijk dragen aan je spijkerbroek. Welke lengte moet ik hebben wat bij mijn figuur het beste past? Wat is de juiste breedte van de bretels voor mijn figuur? Wat is de juiste hoogte van de stellers van de bretel als ik rechtop sta? Waar plaats ik de bretels precies op de broek. En welke kleur bretel past het beste bij mijn spijkerbroek. Genoeg vragen? Lees er alles over in de Blog van de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek hoe draag je bretels op je spijkerbroek. 

Hoe draag je Bretels

Hoe dragen mannen hun bretels? 

De meeste mannen bevestigen eerst hun bretel aan de achterzijde van hun spijkerbroek. Voordat ze de spijkerbroek aantrekken en daarna bevestigen ze hem aan de voorzijde van de spijkerbroek. Daarna is het vrij eenvoudig om met behulp van de stellers de juiste maat in te stellen.

Hendrik Bretel Black
Hendrik Bretel Navy

Tegenwoordig mag je je bretels zichtbaar dragen maar dit was vroeger helaas anders 

Tot aan het begin van de 20e eeuw werden bretels niet zichtbaar gedragen. Deze bretels werden ook meer beschouwd als onderkleding. Hierdoor droegen de mannen destijds hun bretels niet zichtbaar. Maar gelukkig is hier verandering in gekomen met de komst van de leren riemen werden de bretels gezien als een echt mode item waardoor je deze zichtbaar kon gaan dragen. De meest bekende Nederlander die je ook vaak bretels ziet dragen is Jort Kelder hij heeft ervoor gezorgd dat de bretel als een echt mode item wordt beschouwd in Nederland. 

Hendrik Bretel Bordeaux rood
Hendrik Bretel Grey

Stoere Hendrik bretels voor je spijkerbroek 

Ten eerste zijn de Hendrik bretels een musthave voor de mannen die hun look willen verfraaien met een stoere spijkerbroek. Ten tweede Hendrik Bretels zijn een goede keuze voor feestelijke gelegenheden. Mooie zwarte hendrik bretels met een mooi wit overhemd en een stoere stretch jeans van Cars Jeans. Bestel vandaag nog online jouw stoere hendrik bretels bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.