Verschillende soorten jeans

Verschillende soorten jeans (2)

Verschillende soorten jeans weet jij nog welke jeans het beste bij je past 

Tegenwoordig vind je zoveel verschillende soorten jeans dat je de spijkerbroeken niet meer door het spijkerbroeken bos heen ziet. Om het makkelijker te maken worden jeans in pasvormen onderverdeelt. Als jij nu weet welke pasvorm je het liefst draagt dan maak je het vinden van een nieuwe jeans een stuk makkelijker. Draag jij graag hoge taille jeans of toch liever een strakkere stretch spijkerbroek die mooi om de benen aansluit. Maar het kan natuurlijk ook wezen dat je stevige bovenbenen hebt dat je liever een wijdere spijkerbroek draagt bij de benen. Hieronder zal ik de verschillende soorten jeans voor de dames en heren opnoemen. 

Soorten jeans voor dames en heren 

Spijkerbroeken worden in allerlei pasvormen gemaakt. Om de jeans zo goed mogelijk op verschillende lichaamstypes aan te laten sluiten. Of om de jeans een specifieke stijl mee te geven. Bij spijkerbroeken gaat het om de hoogte en de wijdte van de jeans. Belangrijk om te weten is dat jij uiteindelijk bepaalt welk soort jeans het beste bij je past want jij bepaalt uiteindelijk of je de perfecte jeans hebt gevonden. Dit zijn de pasvormen die je tegenkomt bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek offline en online. 

  • Skinny jeans 
  • Tapered fit jeans 
  • Slim fit jeans 
  • Regular fit jeans 
  • Bootcut jeans 
  • High waist jeans 
Verschillende soorten jeans

Verschillende soorten stretch jeans pasvorm skinny jeans

Skinny jeans zijn al een langere tijd een trend. De skinny jeans zit strak om de benen en loopt smal toe naar de enkels. Voor het draagcomfort zit er natuurlijk stretch in de stof van een skinny jeans want als een houten klaas beweeg je je ook niet prettig in een skinny jeans. Deze strakke jeansfit accentueert de benen en is leuk te combineren met een oversized trui of vest. De broekspijpen kan je mooi in een paar laarzen dragen en als je een paar stoere gympen hebt dan mag de skinny jeans best wel iets korter wezen.  
Stoere skinny jeans zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Van het bekende jeansmerk Red Button Jeans waarvan de Red Button Jimmy verkrijgbaar is in de lengtematen 30-32-34 en in de confectiematen 34 t/m confectiemaat 46.  

Red Button Jeans Jimmy
Red Button Jimmy

De look van een slim fit jeans maar de comfort van een regular fit jeans Tapered fit jeans 

Je zou bijna kunnen zeggen je de pasvorm tapered fit jeans kunt vergelijken met een wortel. Een tapered fit jeans valt nagenoeg even wijd om de bovenbenen als een regular fit jeans en loopt smal naar de enkels toe. Door de smalle broekspijp blijft de broekspijp mooi op je schoenen en valt deze er niet overheen. Bij sommige jeans modellen heeft de tapered fit een verlaagd kruis. Waardoor het effect van de smalle broekspijpen nog duidelijker worden. 
Deze pasvorm is perfect voor de mannen die zich niet in een strakke pasvorm willen hijsen. Maar wel de look van een slim fit jeans willen creeren.  Je bent gelijk van de loswapperende broekspijpen af want zeg nu eens eerlijk een aangesloten stretch jeans staat veel mooier. Je kan natuurlijk ook altijd weer kiezen voor verschillende soorten jeans als deze pasvorm niet bevalt. 

Brams Paris Daan R12
Daan R12
Brams Paris Daan R13
Daan R13

Slim fit jeans voor mannen 

Sinds dat de mannen massaal in stretch jeans rondlopen en het draagcomfort hebben ervaren, hoe geweldig deze stretch jeans wel niet draagt. Zie je de mannen steeds meer in geweldige slim fit jeans rondlopen. Door de stretch is de slim fit jeans steeds meer geliefd geworden bij de mannen. Deze pasvorm zit tenminste niet zo knellend om het lichaam als een skinny jeans. Maar zit net wat losser om de bovenbenen en enkels, maar behoudt wel zijn slanke pasvorm. Hierdoor kan je in de slim fit jeans nog steeds lekker je beentjes bewegen. Zeker door de stretch die in de verschillende soorten slim fit jeans zijn verwerkt. De pasvorm slim fit is enorm populair bij de wat kleinere mannen onder ons. De kleinere man lijkt optisch langer door de geweldig zittende slim fit jeans van de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Maar daarnaast valt deze jeans mooi om iedereen been van de mannen onder ons. 

Maar hoe draag je een slim fit jeans nu eigenlijk 

Eigenlijk hoort de slim fit jeans thuis in iedere jeans garderobe. Hij past bij vrijwel alles Casual of een t-shirt met een paar stoere gympen eronder. Maar je kan ook voor netjes gaan en netjes gekleed met een blazer op je slim fit jeans. En als je slim fit look aan hebt met mooi weer dan kan je de broekspijpen wat oprollen met je stoere gympen eronder en laat het mooie weer maar komen want jij bent slim fit ready. 

Brams Paris Jason C42 slim fit dark blue
Jason C42 Dark Blue
Brams Paris Jason Slim Fit Dark Grey C45
Jason Slim fit Dark Grey

Straight cut ook wel regular fit jeans genoemd 

Straight cut jeans ook wel regular fit jeans genoemd zijn spijkerbroeken met rechte broekspijpen. Bij de mannen zit deze jeans vaak op de heupen. En voor de dames vind je regular fit jeans ook in hoge taile jeans bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Het model regular fit jeans is een echt klasieke jeans fit dat je vrijwel met alles kunt combineren. Straight cut spijkerbroeken zijn vooral geschikt voor lange benen. Waarbij de broek mooi afloopt tot over de enkel waardoor je het beste een paar nette veterschoenen of sneakers kunt dragen. De dames kunnen dit prima combineren met een paar mooie haakken waardoor je benen optisch nog langer lijken. 

Brams Paris Tom A50
Tom A50
Brams Paris Tom E50 900 Black
Tom E50 900 Black

Terug van weg geweest Bootcut Jeans 

De bootcut jeans is weer helemaal terug van weggeweest. Deze spijkerbroek zit mooi strak aangesloten om de heupen en loopt vanaf de knieen mooi wijd uit naar beneden. Hierdoor creer je een mooi zandloper effect. 
De broekspijpen zijn altijd lang en vallen over de schoenen heen tot bijna op de grond. Het is mooi om schoenen,laarzzen of pumps onder een bootcut jeans te dragen. Bootcut Jeans kan ook gedragen worden met sneakers. Bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek vind je de Babette bootcut stretch jeans van Red Button Jeans.  Deze bootcut stretch jeans is verkrijgbaar in de lengtemaat 32 en in de confectiematen 34 t/m confectiemaat 46. 

Red Button Jeans Babette Denim & Spray
Babette Denim Spray
Red Button Jeans Babette Denim & Spray
Babette Denim Spray

Hoge taille jeans voor dames   

In tegenstelling tot de lage taille jeans valt de hoege taille jeans extra hoog en sluit hij boven de heupen en hoog in de rug aan. De high waist jeans is verkrijgbaar bij de denim specialisten uit de Achterhoek verkrijgbaar in verschillende soorten jeans pasvorm hoogtes. Net over de heupen over de navel. Het is even wennen na de laag vallende jeansmodellen, Maar je zal gaan merken dat de hoge taille jeans zeer comfortabel draagt. Je hoeft je niet meer druk te maken bij het vooroverbukken dat je bepaalde lichaamsdelen laat zien. Bekende hoge taille stretch spijkerbroeken zijn de stretch spijkerbroeken van New Star deze jeans modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: 

  • New Orleans stretch jeans  
  • Memphis stretch jeans 
  • Linosa stretch jeans 

Nu je weet welke verschillende soorten jeans er verkrijgbaar zijn bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek kun je veel gemakkelijker je keuze maken. 

New Star Jeans Memphis Dark Wash
Memphis dark wash
New star Jeans New Orleans Dark Used
New Orleans Dark Used
New Star Jeans Linosa Deep Blue
Linosa Deep Blue
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.