Jeansmerken Nederland Denim land

Jeansmerken

Jeansmerken waar wij sterk in zijn

Vraag de gemiddelde Nederlander naar typische Nederlandse dingen en ze zullen al snel uit komen op tulpen, klompen, stroopwafels en kaas. Gek genoeg weet maar een kleine club Nederlanders dat wij koplopers zijn in de jeanswereld vanwege het feit dat we heel veel verschillenden jeansmerken produceren. Ieder merk geeft zijn eigen draai aan het oorspronkelijke 5 pocket model van Levi’s.

Jeansmerken

Een klein overzicht van bij ons verkrijgbare, bekende jeansmerken.

Brams Paris

Brams ParisBrams Paris is een oer Hollands jeansmerk opgericht in 1975. Richten zich op “never out of stock” modellen maar hebben elk seizoen ook flash collecties. Staat bekend om goede pasvorm en prima prijs/kwaliteit verhouding. Maakt inmiddels deel uit van een internationale keten HVEG. Beheersen het hele productie proces en zijn zich scherp bewust van de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Omdat het in elkaar zetten van de jeans net als bij zovele andere kledingmerken niet in Nederland plaats vindt wordt nauw toegezien op goede arbeidsomstandigheden en milieu.

New Star Jeans

New Star Jeans

New Star jeans is het label van Basic Fancy Line dat werd opgericht in 1987. Het is een groothandel in vrijetijdskleding met scherpe prijzen. Door de jaren heen zijn ze meer en meer gaan focussen op jeans. Met vakkennis en ervaring met denim onstond een upgrade van de gewone denim of blue jeans. Maken goede kwaliteit jeans voor mannen en vrouwen. 

 

Red Button Jeans

JeansmerkenRed Button jeans, is een nieuw jeansmerk op de Nederlandse jeansmarkt.Het jeansmerk kenmerkt zich door zijn uitstekende pasvorm en mooie kwaliteit prijs/verhouding.Doordat ze iedere broek aan strenge kwaliteitseisen onderwerpen, waarborgt het jeansmerk zijn ultrafijne pasvorm. Ieder seizoen brengen ze verschillende jeansmodellen uit met nieuwe wassingen.

 

 

Faster jeans

Faster JeansFaster Jeans is een bekende naam in de Nederlandse jeanswereld. Met hun jarenlange ervaring weten ze iedere keer fijn zittende denimbroeken op de markt te brengen. Doordat Faster Jeans de broeken in beheer fabriceren, kunnen ze eerlijke werkomstandigheden bieden voor hun werknemers en zodoende een eerlijk jeansproduct op de markt brengen.

 

Bent u op zoek naar bekende Nederlandse jeansmerken tegen een eerlijke betaalbare prijs kies dan voor onze jeansmerken.

Deze jeansmerken vind je bij Broeken Binkie in Doetinchem of shop online voor deze jeansmerken bij ons We ♥ Jeans.